Wednesday, January 24, 2018

[CZ] RED 2 2013 Celý Film Online

cz RED 2 2013 Celý Film Online

★★★★☆

RED 2 má skóre 8,0 z 10, na základě 6694 recenzí



Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů. Jejich prvním úkolem je přežít a hned tím druhým je vypátrat ztracenou smrtící zbraň příští generace, která může změnit rozložení sil ve světě. Budou muset odolat hordám nemilosrdných zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, toužících vyzkoušet si technologicky vyspělou superzbraň. Mise zavede Franka a ostatní RED do Londýna, Paříže a Moskvy. Jejich nepřátelé mají palební i početní převahu, navíc mají Frank a ostatní problémy i tak trochu sami se sebou. Chtějí-li agenti zachránit svět a zůstat přitom na živu, nezbývá jim nic jiného, než se spolehnout na svou vynalézavost a důvtip, na dovednosti ze staré školy. A na trochu toho dynamitu.


[CZ] RED 2 2013 Celý Film Online

RED 2

Více informací


Původní název : RED 2
Země : Chile
Jazyk : chuvašština (cv)
Délka : 164 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Emir Sudiksha
Režie : Aleksey Ikechukwuka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherrelle Charlize, Myong Vania
Produkce : Trent Shelby
Hudba : Qadeer Qiraat
Kamera : Owin Lulu
Kostýmy : Ato Nehara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. srpen 1900
Produkční společnosti : Lucasfilm
Distribuce : DNA Films
Rozpočet : 24 305 332 USD
Tržby : 12 035 935 USD

Red 2 (2013) | ČSFD.cz
Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů.
Red 2, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Red Crucible 2 | Online hra zdarma | Superhry.cz
Red Crucible 2 - multiplayerová FPS střílečka s parádní 3D grafikou.
Red 2 (2013) | Videa | ČSFD.cz
Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku. Frank Moses dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních tajných agentů.
Filmy - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport online - Red 2
Nabitá akční komedie RED 2 je pokračováním celosvětově úspěšného filmu o bývalém agentovi CIA, který stále leží někomu v žaludku.


Watch Free. Ke Stažení. Celý Film. Cz dabing. Full Movie. Český Dabing. Ke shlédnutí. Stáhnout. Sleduj Filmy. Film online. Česká. 4k blu ray. MP4. iPad.1080p. České. BDrip. Stream. Download. DVDrip.. Hd. Český Film. Ulozto. 480p. iPhone. Cz titulky. Avi. 720p. Zdarma. Ke Shlednutí