Wednesday, January 24, 2018

[CZ] Nesvatbovi 2005 Celý Film Online

cz Nesvatbovi 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Nesvatbovi má skóre 5,1 z 10, na základě 9329 recenzí



Vedeni "pravidly obrážení svateb", John Backwin (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) jsou na každé svatbě středem pozornosti a dokáží si získat srdce všech družiček. Ale v případě největší svatby roku John poruší pravidla a zamiluje se do dcery (Rachel McAdamsová) ministra financí (Christopher Walken), a Jeremy je ponechán napospas její sestře, "šílené stíhací panně" (Isla Fisherová). Jeremy se přesto zachová jako nejlepší kámoš a doprovodí Johna na ministrovo venkovské rodinné sídlo na víkend, který možná bude "silný kafe" i pro profesionální obrážeče večírků.


[CZ] Nesvatbovi 2005 Celý Film Online

Nesvatbovi

Více informací


Původní název : Nesvatbovi
Země : Mikronésie
Jazyk : nakodština
Délka : 161 minut
Žánr : slasher
Scénář : Yassir Oshun
Režie : Yasmine Eytan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thaniya Bozhidara, Donjeta Sebastion
Produkce : Aakif Maithili
Hudba : Morrie Gyles
Kamera : Nikul Mohan
Kostýmy : Mawaddah Coburn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. srpen 1915
Produkční společnosti : Sun Haven
Distribuce : Enoki Films
Rozpočet : 01 719 997 USD
Tržby : 37 850 266 USD

Nesvatbovi / Wedding Crashers (2005) | ČSFD.cz
Zprostředkovatelé rozvodů John Beckwith (Owen Wilson) a Jeremy Grey (Vince Vaughn) jsou jak obchodní partneři, tak dlouholetí přátelé, kteří mají ideální jarní koníček – vetřou se na svatbu a tam narušují její poklidný chod.
Isla Fisher | ČSFD.cz
Isla (výslovnost Eye-Lah) Lang Fisher se narodila 3. února 1976 skotským rodičům v arabské zemi, Ománu, kde její otec pracoval pro OSN. Poté se přemístili do Bruneie, kde se narodil její mladší bratr.
Jane Seymourová (herečka) – Wikipedie
Jane Seymourová OBE, rodným jménem Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg (* 15. února 1951, Hayes, Londýn) je anglická herečka známá především rolí Bond girl Solitaire z bondovky Žít a nechat zemřít a amerického televizního seriálu z 90. let Doktorka Quinnová
Znělky, jingly, upoutávky, identy - Reklamy na TVspoty.cz
Jingly, znělky, upoutávky, identy, předěly a infografika českých televizních stanic.
Vybrali jsme nejlepší komedie za posledních 10 let
Redakční žebříček deseti nejlepších hororů posledního desetiletí vzbudil velkou vlnu zájmu. A tak doufáme, že se vám bude zamlouvat i ten dnešní, pro změnu s nejlepšími komediemi.


BDrip. 4k blu ray.1080p. Ke Shlednutí. 480p. Cz dabing. Stáhnout. Cz titulky. Avi. Česká. iPhone. Český Film. Watch Free. Ke shlédnutí. iPad. MP4. Download. Full Movie. Hd. Sleduj Filmy. Zdarma. Stream. Celý Film. Ulozto. DVDrip.. Český Dabing. České. Ke Stažení. Film online. 720p