Friday, December 8, 2017

[CZ] Terminator Genisys 2015 Celý Film Online

cz Terminator Genisys 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Terminator Genisys má skóre 5,6 z 10, na základě 5898 recenzí



Píše se rok 2029. John Connor, hlavní vůdce hnutí odporu pokračuje dál ve válce proti strojům. A již je na pokraji samotného vítězství. Přesto ho však stále tíží myšlenka neznámé budoucnosti včetně samotné jeho existence. Špionážní jednotka TECOM totiž odhalí nové spiknutí SkyNetu, hlavního mozku všech vzbouřených strojů - terminátorů. To je namířeno proti vyhlazení lidstva a jeho útoku na dvou frontách. Jednak v současnosti, ale také v minulosti, čímž navždy změní celou válku. Touto informací se Johnovy obavy naplňují. Navzdory tomuto osudu Connor pošle svého důvěryhodného poručíka Kyle Reese díky ukořistěnému časostroji také zpět v čase. Reesovým úkolem je zachránit život Connorovy matky a zajistit tak Johnovu existenci. Co však v minulosti Resse nečekal, je nejen shledání se s novým nepřátelským terminátorem T-1000 v lidské podobě a bojovnou Sarah Connorovou, matkou Johna, ale také s dalším Terminátorem.


[CZ] Terminator Genisys 2015 Celý Film Online

Terminator Genisys

Podrobnosti


Původní název : Terminator Genisys
Země : Černá Hora
Jazyk : uzbečtina (uz)
Délka : 142 minut
Žánr : experimentální
Scénář : Phineas Shelina
Režie : Rowda Tiffiny

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rashel Zakariyyah, Yared Kearno
Produkce : Ionela Zehna
Hudba : Connie Shaheim
Kamera : Freia Corby
Kostýmy : Cobey Nell

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. říjen 1974
Produkční společnosti : Cinergi Pictures
Distribuce : Christie Film
Rozpočet : 81 682 471 USD
Tržby : 73 316 745 USD

Terminator Genisys / Terminator: Genisys (2015) | ČSFD.cz
Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet.
Terminátor 5 Genisys (2015) CZ DABING.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Terminátor / The Terminator (1984) | ČSFD.cz
Z roku 2029 je do Los Angeles roku 1984 vyslán zabijácký stroj podobný člověku. Má za úkol zabít Sarah Connorovou dřív, než přivede na svět syna, který se má později stát vůdcem lidí ve válce proti strojům.
Sci-Fi filmy online ke shlédnutí na FIlmyHD.cz » Stránka 9
Jen nejlepší Sci-Fi filmy online bez omezení. Vychutnejte si nejnovější filmy z žánru Sci-Fi s českým dabingem ve vysoké kvalitě
Arnold Schwarzenegger – Wikipedie
Arnold Schwarzenegger je jednou z nejznámějších postav kulturistiky. Vyhrál 7 krát Mr. Olympia, která je dosud nejprestižnější soutěží v kulturistice na světě.


Český Dabing. DVDrip. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Hd. Česká. Cz titulky. Ke Shlednutí.1080p. iPad. České. Český Film. iPhone. Cz dabing. Ulozto. Full Movie. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Avi. 480p. Stream. Stáhnout. Download. Sleduj Filmy. Film online.. BDrip. 720p. Ke Stažení. MP4