Friday, December 8, 2017

[CZ] Půlnoc v Paříži 2011 Celý Film Online

cz Půlnoc v Paříži 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Půlnoc v Paříži má skóre 6,4 z 10, na základě 9210 recenzí



Mladý pár Gil a Inez, který se má na podzim brát, přijíždí s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamným spisovatelem, který miluje Paříž a chtěl by se sem po svatbě přestěhovat. Ovšem Inez jeho romantickou představu nesdílí a nemyslí si, že toto město bylo ve 20. letech minulého století zlatým věkem. Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život. Žije v iluzi, kterou lidé někdy trpí a domnívá se, že život ostatních lidí, by byl pro něho daleko lepší.


[CZ] Půlnoc v Paříži 2011 Celý Film Online

Půlnoc v Paříži

Podrobnosti


Původní název : Půlnoc v Paříži
Země : Nigérie
Jazyk : norština (no)
Délka : 161 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Rebbeca Belva
Režie : Deonte Willie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sankalp Eleyna, Juwayria Tasfiah
Produkce : Sariya Romelle
Hudba : Lexus Ariarna
Kamera : Lexy Shamsher
Kostýmy : Sufiyah Robyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1928
Produkční společnosti : Shochiku
Distribuce : 2929 Productions
Rozpočet : 26 196 952 USD
Tržby : 89 318 607 USD

Kategorie:Filmy odehrávající se v Paříži – Wikipedie
Články v kategorii „Filmy odehrávající se v Paříži“ Zobrazuje se 200 stránek z celkového počtu 231 stránek v této kategorii. (předchozí stránka) (další stránka)
Doprava v Paříži - Průvodce Paříží.cz
Letiště Do Paříže se dá letecky dostat na dvě letiště: Charles de Gaulle a Orly. Metro Hustá síť pařížského metra umožňuje levný a rychlý způsob dopravy po městě.
Kalendář akcí - Sanatoria Klimkovice - lázně
Kalendář akcí. Typ akce Divadlo Exkurze Gastronomie Hra o ceny Hudba Kino Koncert Kreativní odpoledne Ples Přednáška Pro děti Tanec Vernisáž Zábava
Jacques Prévert - Spisovatele.cz
Upravit životopis Životopis. Jacques Prévert byl francouzský básník, textař, dramatik a scenárista. Jacques Prévert trávil své dětství v Paříži, kam se rodina v roce 1907 přestěhovala.
Filmová kritička Mirka Spáčilová v číslech | Michal Blaha
Když umíráš a proběhne ti celý život před očima, přijde Mirka Spáčilová a dá tomu 60 % Tohle mě vždycky zajímalo. Dává opravdu Mirka Spáčilová jenom 60 %?


Stream. Download. Ke Shlednutí. 4k blu ray. 480p. iPhone. Film online. 720p. Sleduj Filmy. Avi. Ulozto. Stáhnout. Watch Free. Český Film. Hd. Česká. iPad. MP4. České. Ke Stažení. DVDrip. Celý Film. Cz dabing. BDrip.1080p. Ke shlédnutí. Cz titulky.. Zdarma. Full Movie. Český Dabing