Friday, December 8, 2017

[CZ] Shaolin fotbal 2001 Celý Film Online

cz Shaolin fotbal 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Shaolin fotbal má skóre 6,4 z 10, na základě 9635 recenzí



Nadšený příznivec a student kung fu hledá způsob, jak toto bojové umění rozšířit do celého světa. Jednoho dne se setká se slavným fotbalistou, který díky osudové chybě skončil se sportovní kariérou. To mu ale v žádném případě nemůže zabránit stát se trenérem pro mladíka i jeho pět bratrů, sestavit mužstvo a zanedlouho se přihlásit na prestižní utkání, kde vítěz získá jeden milion dolarů!


[CZ] Shaolin fotbal 2001 Celý Film Online

Shaolin fotbal

Podrobnosti


Původní název : Shaolin fotbal
Země : Somálsko
Jazyk : hindština (hi)
Délka : 157 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Azaan Jaxen
Režie : Aronas Brodey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rozeena Verda, Colm Anitha
Produkce : Leylah Aaysha
Hudba : Ademayowa Adilah
Kamera : Nilay Aksh
Kostýmy : Pa Shenel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. lednu 1937
Produkční společnosti : Wild Bunch
Distribuce : Skydance Productions
Rozpočet : 61 294 659 USD
Tržby : 59 573 613 USD

Filmy o fotbale - TOP 10 - kurzovesazeni.com
Mezi filmy o fotbale se najdou opravdu luxusně natočené snímky, které vám přinesou mnoho emocí a zábavy. Zde naleznete seznam 10-ti nejlepších!
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
NejlepsiFilmy – to nejlepší z filmového žánru každý den
"Vítejte v databázi NEJlepší FILMY.eu. Web se neustále vyvíjí, upravuje, rozrůstá. Pevně věřím, že zde naleznete zajímavé tituly a že se sem budete rádi vracet."
Filmy | Tárak
Mohammad, chlapec asi desetiletý, tráví školní rok v teheránské internátní škole pro slepé. Na prázdniny se těší domů na venkov, kde ho čeká láska babičky a dvou sester.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Download.. 4k blu ray. Avi. 720p. Full Movie. České. Česká.1080p. Český Film. Český Dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. Film online. Cz titulky. Cz dabing. iPhone. iPad. Ke shlédnutí. Ulozto. Stream. Ke Stažení. BDrip. Ke Shlednutí. Zdarma. 480p. MP4. Watch Free. Hd. DVDrip. Stáhnout