Friday, December 29, 2017

[CZ] Parchanti 2010 Celý Film Online

cz Parchanti 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Parchanti má skóre 7,6 z 10, na základě 0058 recenzí



Explozivní příběh o zradě a pomstě zachycuje členy elitní speciální jednotky, kterou poslali do bolivijské džungle. Jejich mise měla bý pátrací a ničivá. Jenže Clay, Jensen, Roque, Pooch a Cougar záhy zjišťují, že se stali obětí ďábelského podrazu, jenž zosnoval mocný nepřítel, známý pouze jako Max. Nyní jsou považováni za mrtvé a oni této skutečnosti hodlají využít ve svůj prospěch. Riskují vše, aby očistili svá jména a porazili Maxe. Připojí se k nim krásná tajemná agentka Aisha, která je velmi schopná a sleduje své vlastní cíle. Nyní musí Parchanti táhnout za jeden provaz, nehádat se navzájem a být pokud možno krok před nemilosrdným Maxem, který se snaží zatáhnout svět do high-tech globální války a profitovat z toho.


[CZ] Parchanti 2010 Celý Film Online

Parchanti

Více informací


Původní název : Parchanti
Země : Mauritánie
Jazyk : litevština (lt)
Délka : 152 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Gamze Jakobus
Režie : Haika Makyla

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Lillia, Keesha Rafay
Produkce : Sumer Stanislaw
Hudba : Amiah Rashaan
Kamera : Dedan Iyad
Kostýmy : Claud Melad

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. únor 1992
Produkční společnosti : Silver Pictures
Distribuce : Wenhua Film
Rozpočet : 76 853 076 USD
Tržby : 46 841 839 USD

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti / A.C.A.B.: All ...
Posměšnou zkratku ACAB (All Cops Are Bastards) znají dnes z fotbalového prostředí i malí kluci, setkáváme se s ní na autobusových zastávkách a posprejovaných továrních zdech, objevuje se na transparentech fotbalových ultras a dokonce i jako motiv…
Katalog filmů • Aerovod
Na tomto webu můžete legálně za poplatek sledovat online filmy, které prošly testem velkého plátna tří pražských kin Aero, Světozor a Bio Oko.Sledujte nás na Facebooku.
KAMIONACI.COM - Stellar Brno
snad nejhorsi firma co jsem se setkal pekni parchanti moje rada nevsimat jinak problem ze skusenosti
Online hry zdarma Střílečky
Zabili Kennyho, parchanti! Tak tuhle hlášku zná asi každý, ale v této hře tomu bude jinak. Musíte zabíjet všechny, ....
Idris Elba | ČSFD.cz
Světlo světa spatřil Idrissa Akuna Elba poprvé 6. září 1972 v Londýně, narodil se jako jedináček ghanské matce a sierroleonskému otci. Školu nedodělal a opustil ji v šestnácti letech, brzy poté se stal členem National Youth Music Theatre.


Stream. Zdarma. Ke shlédnutí. Cz dabing. 480p. Watch Free. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Ulozto. iPhone. iPad. Česká. Film online. 720p. Sleduj Filmy. Avi. Český Film. BDrip.1080p. Cz titulky. Full Movie. České. Hd.. Celý Film. Stáhnout. DVDrip. MP4. Download. Český Dabing. Ke Stažení