Friday, December 29, 2017

[CZ] Lítám v tom 2009 Celý Film Online

cz Lítám v tom 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Lítám v tom má skóre 7,3 z 10, na základě 4707 recenzí



Ryan Bingham je samotář, který se živí dáváním výpovědí pro společnosti, jejichž šéfové na to nemají žaludek. Je v tomto oboru jeden z nejlepších, a proto minulý rok strávil 322 dní na cestách. Nevadí mu to, protože se tak dostává blíž a blíž svému cíli. Nalétat 10 milionů mil letadlem. Nečekanou překážkou v dosažení této jeho mety je nová kolegyně Natalie, která navrhuje dávat výpovědi přes internet pomocí videokonference. Ryan ji dostane na zaučení a bere ji na cestu po USA. Na svých cestách se Ryan seznámil s Alex, která díky své práci také hodně cestuje. Mají mnoho společného, a tak své cesty začnou koordinovat, aby se občas setkali na jednu noc v některém z hotelů Hilton. Narušením tohoto stereotypu se ale stane svatba Ryanovy mladší sestry. Vezme totiž Alex s sebou na obřad a stráví spolu několik dní. Ryanovi dochází, že si umí představit i život s partnerkou po boku a bez věčného cestování. Do toho Natalie konečně prosadí svůj plán a Ryan se vrací domů...


[CZ] Lítám v tom 2009 Celý Film Online

Lítám v tom

Podrobnosti


Původní název : Lítám v tom
Země : Dánsko
Jazyk : slovio
Délka : 164 minut
Žánr : komedie
Scénář : Keedie Ayyan
Režie : Mahrukh Vittorio

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lena Sujal, Rolf Zephyrus
Produkce : Obdulia Alexsandra
Hudba : Kimberley Shafayat
Kamera : Aisea Hodo
Kostýmy : Ouida Teiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. květnu 1929
Produkční společnosti : Lions Gate
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 03 863 837 USD
Tržby : 48 875 772 USD

Lítám v tom / Up in the Air (2009) | ČSFD.cz
Příběh muže, který žil s hlavou v oblacích. Hrdina komedie Lítám v tom, Ryan Bingham (George Clooney), je šťastný člověk. S hlavou v oblacích neochvějně míří za splněním životního snu, jenže život bývá pěkná mrcha.
Muži, ženy a děti / Men, Women & Children (2014) | ČSFD.cz
Snímek Muži, ženy a děti sleduje příběh skupiny středoškoláků a jejich rodičů, kteří se v době všudypřítomného internetu snaží zorientovat v měnících se vztazích, komunikaci, milostném životě i v tom, co si o sobě samých vlastně myslet.
vítejte | materska.com
JARNÍ AKCE MATEŘSKÉ.COM: Se vstupenkou na Vyšehraní 2018 nabízíme 15 % slevu na kurz v rámci hudebně rodinné dovolené Mateřská.com u moře v Chorvatském Nerezine.
Ryanair: Návod a postup online odbavení online Check In
Dobrý den, Letím po dlouhé době – v létě na Kypr s Ryanairem z Vídně na týden, bude mi stačit k odbavení vygenerovaný QR kód z mobilu na cestu tam i zpět, když se odbavím on-line předem?
U nás v pravěku | Hry pro PC. Špidla Data Processing, s.r.o.
[50] A.Florian: Pořádek v tom je, vždyť U nás v pravěku vyšlo taky ve čtvrtek jako zmiňovaný Úplněk, ne? Vychází však edice Česko hraje a Hráčův ráj a někteří majitelé trafik, stánků a prodejen si objednávají jen jednu z nich, nebo si jich objednávají málo.


720p. Ke Stažení. Avi. Český Film. Hd. Stáhnout. BDrip. Celý Film. iPad. Zdarma.1080p. iPhone.. Sleduj Filmy. Download. Ke shlédnutí. Český Dabing. Film online. České. Cz titulky. Full Movie. Watch Free. MP4. Ke Shlednutí. Česká. 480p. 4k blu ray. Stream. DVDrip. Ulozto. Cz dabing