Friday, December 29, 2017

[CZ] Jmenuji se Sam 2001 Celý Film Online

cz Jmenuji se Sam 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Jmenuji se Sam má skóre 8,5 z 10, na základě 7647 recenzí



Sam Dawson (Sean Penn, za tuto roli nominován na Oscara) je starostlivý otec, který miluje svoji dceru Lucy (Dakota Fanning) a cítí se být tím nejšťastnějším chlapem pod sluncem. Problém je v tom, že jeho mentální vývoj se kdysi zastavil zhruba na úrovni sedmiletého dítěte. Až dosud se Samovi dařilo s pomocí přátel překonávat všechna úskalí otcovství. Teď ale do hry vstupuje agilní sociální pracovník a tak Samovi hrozí, že mu Lucy bude odebrána, protože ho začíná mentálně převyšovat. Samova případu se ujímá Rita Harrisonová (Michelle Pfeiffer), zkušená právnička, které se však kvůli pracovnímu vytížení značně odcizil její syn. Společně se snaží přesvědčit systém, že si Sam zaslouží být otcem se vším všudy a zároveň se oba dozvídají co vlastně pravá rodičovská láska obnáší...


[CZ] Jmenuji se Sam 2001 Celý Film Online

Jmenuji se Sam

Podrobnosti


Původní název : Jmenuji se Sam
Země : Kuba
Jazyk : pomořanština
Délka : 162 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Sammer Preet
Režie : Bethel Ephram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Latham Jenish, Adina Tawfiq
Produkce : Verdie Aaysha
Hudba : Tasnim Shirwa
Kamera : Tija Atal
Kostýmy : Zaina Art

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1951
Produkční společnosti : Rialto Film
Distribuce : Melnitsa Animation
Rozpočet : 62 802 324 USD
Tržby : 08 512 156 USD

Jmenuji se Khan CZ.avi | Ulož.to
Něco se nepovedlo. Zkus to znova. Tento soubor nyní nelze přehrát online. Zkus to za chvíli, nebo si soubor stáhni.
JMENUJI SE ROBERT VANO | Aktuální | Výstavy | Události ...
JMENUJI SE ROBERT VANO. 13. 4. — 17. 6. 2018 Jmenuji se Robert Vano - tak se jmenuje retrospektivní, přesto komorní výstava uměleckého fotografa s americkým pasem a českým domovem.
Naučil jsem se každou neděli uklidit sám sebe, říká Jan Straka
Jan Straka v rozhovoru o práci s časem a s úkoly. O vnitřním úklidu, psaní rukou, notesech Clever Minds a minimalismu v podnikání. Ptá se Marcela Sobotová.
Sám sobě barmanem: takhle se dělá dobré mojito - Kuchařka ...
Jmenuji se Jana Florentýna Zatloukalová, jsem matkou čtyř dětí a autorkou pěti kuchařských knih. Každý čtvrtek zde na webu Kuchařky pro dceru píšu něco o tom, co vám udělá radost v kuchyni nebo při jídle.
vtipné hlášky které píše sám život - hlasky.klikej.cz
Jediné světlo mého života je světlo v ledničce. Kozy. Jasný důkaz, že se muží dokáží soustředit na dvě věci najednou. Demokracie je jen módní vlna.


DVDrip. Cz dabing. Hd. BDrip. Download. 720p. Film online. Cz titulky. iPad. Avi. 4k blu ray. Česká. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. 480p. iPhone. Ulozto.1080p. Stream. Ke Stažení. Český Film. Watch Free. Stáhnout. Český Dabing. České. Full Movie. Celý Film. Ke shlédnutí.. Zdarma. MP4