Wednesday, December 13, 2017

[CZ] Mizerové 1995 Celý Film Online

cz Mizerové 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Mizerové má skóre 8,7 z 10, na základě 2015 recenzí



Sehraný policejní tandem Burnett - Lowrey se prohání v černém Porsche ulicemi Miami a bravurně řeší banální případy. Ale tentokrát je čeká tvrdá práce a šéf drogového gangu Fouchet, který nezanechává žádné stopy a uznává jen mrtvé svědky. Odvážnou loupež heroinu museli provést profesionálové, kteří měli své spojky i v policejních řadách. Jediným svědkem, který může pomoci je vyděšená call girl Julie, jež se nakonec odhodlá zavolat svému příteli Mikeu Lowreymu. Ten ale není zrovna po ruce a tak si Burnett zahraje na svého parťáka a trochu si zkomplikuje manželství, kde ho v rámci výměny Mike snaživě zastupuje. Fouchetovi zabijáci jsou ale Julii na stopě - jenomže tenhle nový tříčlenný tým rozpoutá bitvu, ve které zákon a černý Porsche nakonec vítězí.


[CZ] Mizerové 1995 Celý Film Online

Mizerové

Podrobnosti


Původní název : Mizerové
Země : Namibie
Jazyk : mamesština
Délka : 165 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Basil Carmelo
Režie : Rodela Lakota

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Romareo Ericka, Wallis Lashay
Produkce : Arooba Eos
Hudba : Param Areti
Kamera : Crina Sauda
Kostýmy : Ugbad Inderpreet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. duben 1988
Produkční společnosti : Titanus
Distribuce : Regal Films
Rozpočet : 98 203 370 USD
Tržby : 21 255 150 USD

Transformers (film) – Wikipedie
Transformers je akční film z roku 2007, který je adaptací hraček Transformers, komiksů a kreslených seriálů.Napsal jej Roberto Orci a Alex Kurtzman, režíroval Michael Bay.
Michael Bay | ČSFD.cz
"Nepřišel jsem léčit rakovinu, ale bavit lidi." - Michael Bay na adresu jednoho ze svých kritiků.Narodil se jako Michael Benjamin Bay 17. února 1965 v Los Angeles.
Megan Fox | ČSFD.cz
Megan Fox se narodila a už jako malá začala projevovat velký zájem o herectví.Sny se jí začaly plnit už v 15 letech, kdy dostala jednu z vedlejších rolí v rodinné komedii Sestry na Bahamách (2001).
Programy kin, filmy, recenze, premiéry, trailery ★ DOKINA.cz
Mizerové 3 by se měli začít natáčet ještě letos. Třetí Mizery jsme měli vidět už loni. Film si prošel dlouhými přípravami, několika odklady a výměnou režisérů.
Austin a Ally 2x11 Parťáci & Padáky - video | Online videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.


Celý Film. Hd. Cz titulky. iPhone. České. Český Film. iPad.. Sleduj Filmy. Cz dabing. Film online. Ke shlédnutí. Watch Free. Full Movie. Avi. Ke Shlednutí. Download. Český Dabing. MP4. Stream. 480p. Česká. 720p.1080p. DVDrip. Ulozto. Stáhnout. 4k blu ray. Zdarma. Ke Stažení. BDrip