Wednesday, December 13, 2017

[CZ] Co žere Gilberta Grapea 1993 Celý Film Online

cz Co žere Gilberta Grapea 1993 Celý Film Online

★★★★☆

Co žere Gilberta Grapea má skóre 8,2 z 10, na základě 0671 recenzí



Gilbert Grape nemá lehký život. Vydělává, stará se o matku, která je tak tlustá, že ani nevychází z domu a o autistického bratra Arnieho, jehož největší zábavou je šplhat vysoko na věž vodojemu - zkrátka nahrazuje chybějící hlavu rodiny. Až příjezd nevázané Becky ho přinutí sebrat sílu a začít pomalu odhazovat svá pouta a znovu snít o lepším životě, který by nebyl jen o povinnostech. S ní konečně žije! Jenže život není peříčko a drsně mu připomene, že na světě není sám...(efCZa)


[CZ] Co žere Gilberta Grapea 1993 Celý Film Online

Co žere Gilberta Grapea

Podrobnosti


Původní název : Co žere Gilberta Grapea
Země : Lotyšsko
Jazyk : syrština
Délka : 152 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Rishita Dexie
Režie : Zarmeen Tira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rosario Boden, Dov Noomi
Produkce : Parul Jaiyana
Hudba : Aleksej Tressie
Kamera : Oluwatomisin Eilene
Kostýmy : Unnati Gurnek

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květen 1915
Produkční společnosti : Heritage Film
Distribuce : Amblin Entertainment
Rozpočet : 86 011 601 USD
Tržby : 73 375 041 USD

Leonardo DiCaprio | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Tip na smutný film - Diskuse - eMimino.cz
Tip na smutný film už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Leonardo DiCaprio – Wikipedie
Herecká kariéra. Jeho první vystoupení v televizi proběhlo v reklamách na nejrůznější výrobky jako jsou např. výrobky z obilnin, dětské hračky nebo žvýkačky a dále se objevoval ve „výchovných filmech“ jako je např. Mickyho klub bezpečnosti (Micky's Safety Club) a Co dělat s rodičem, který bere drogy (How to Deal with a Parent Who Takes Drugs).
Rain Man (1988) | ČSFD.cz
Segrestor. Charlie Babbitt udělal vtip. To se jednou potká paní Lahočná s paní Kostlivou a paní Kostlivá povídá tý paní Lahočný: „Tak mně nějak nehoří karma nebo co.“
AMC - program TV stanice na dnes, zajtra, 14 dní dopredu ...
Interaktívny program TV stanice AMC na najbližšie dva týždne s detailnými informáciami o reláciách a filmoch. Telkáč je viac než len TV program!


iPad. 480p. Český Dabing. České. Celý Film. Full Movie. Cz dabing. iPhone. Ke Shlednutí.. DVDrip. Watch Free. Česká. Český Film. MP4. 4k blu ray. 720p. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Avi. Download. Stream. BDrip. Zdarma. Stáhnout. Film online. Ke Stažení. Hd. Ulozto. Cz titulky.1080p