Wednesday, December 13, 2017

[CZ] Lásky čas 2013 Celý Film Online

cz Lásky čas 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Lásky čas má skóre 6,1 z 10, na základě 7737 recenzí



Tim (Domhnall Gleeson) je naprosto obyčejný nesmělý jednadvacetiletý Brit, který má starostlivou matku, potrhlou sestru, úžasného otce (Bill Nighy) a žádnou holku. To se má brzy změnit, jelikož Tim právě dozrál do věku, kdy mu tatínek prozradí rodové tajemství. Všichni mužští členové tohoto rodu totiž mohou tak trochu cestovat v čase. „Tak trochu" v tomto případě znamená, že se můžou vracet jen do minulosti, k událostem, které oni sami prožili. Stačí zajít do nějakého tmavého koutu, zavřít oči, sevřít pěsti a jste tam, kde jste si přáli být. Tim se okamžitě rozhodne využít téhle dovednosti k tomu nejdůležitějšímu, co člověk jeho věku potřebuje.


[CZ] Lásky čas 2013 Celý Film Online

Lásky čas

Více informací


Původní název : Lásky čas
Země : Kamerun
Jazyk : burgundština
Délka : 160 minut
Žánr : splatter
Scénář : Wendy Izzabella
Režie : Abizer A'Ishah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oaklan Evey, Altin Caitlain
Produkce : Mahado Burhanuddin
Hudba : Momodou Trang
Kamera : Azai Luned
Kostýmy : Oktay Rija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. leden 1971
Produkční společnosti : Elstree Studios
Distribuce : Sverdlovsk Film
Rozpočet : 85 725 963 USD
Tržby : 19 222 756 USD

Lásky čas / About Time (2013) | ČSFD.cz
Pepinec. Venku nám pomaličku přituhuje, děvčata přišívají sukýnkám spodní patra, zato v kinech teď nastává hřejivý lásky čas; to Curtisův zve ku smíchu hlas.
Karel Hynek Mácha - Máj
1. Byl pozdní večer – první máj – večerní máj – byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj. O lásce šeptal tichý mech;
Nevinné lži: Byl lásky čas — iVysílání — Česká televize
Nevinné lži: Byl lásky čas, Jak překonat nepřekonatelné mezi znesvářenými sestrami.
Cesta Lásky - cestaduse.wordpress.com
LÁSKA, LÁSKA, LÁSKA… Na máj vyšla karta z veľkej arkány Zamilovaní – láska vo všetkých jej významoch a podobách. Tento mesiac teda budeme preskúmávať oblasť vzťahov a lásky, učiť sa prostredníctvom našich prepojení s ostatnými a poznávať protiklady, prijímať ich, dávať ich do rovnováhy.
Afrodita – Wikipedie
Podle současných studií byla Afrodita pravděpodobně bohyně maloasijského původu, která se vyvinula ze syrsko-foinické bohyně Astarty, jež měla původ v asyrsko-babylónské bohyni lásky, Ištar.


Ke shlédnutí. Cz titulky. iPhone. Ulozto. Watch Free. Stream. Česká. Hd. Ke Shlednutí. Film online..1080p. Download. DVDrip. Zdarma. Full Movie. 480p. BDrip. Cz dabing. 4k blu ray. Sleduj Filmy. iPad. MP4. 720p. Stáhnout. Celý Film. Ke Stažení. Český Dabing. Avi. Český Film. České