Wednesday, November 29, 2017

[CZ] Ženy sobě 2011 Celý Film Online

cz Ženy sobě 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Ženy sobě má skóre 8,0 z 10, na základě 9653 recenzí



Smolařka Annie je všechno, jen ne úspěšná. Pochybné milence opouští nedůstojně (většinou přes plot), v práci ji terorizují zákazníci (a ona je, takže nad ní permanentně visí hrozba vyhazovu). Jediný světlý bod v jejím životě představuje kamarádka Lillian. Ta jí právě oznámila, že se bude vdávat, a Annie jako nejlepší kámoška pochopitelně slíbila, že jí se svatebními přípravami pomůže. Snaží se o to víc, že se svou troškou do mlýna chtějí přispět i další čtyři Lillianiny přítelkyně, mezi nimiž vyniká krásná, bohatá a chytrá Helen. A tak Annie pomáhá a plánuje jako o život a jak už to v její tragické realitě bývá, na co sáhne, to přinejlepším selže, případně skončí zatčením, otravou jídlem, ohavnou scénou, v níž hraje hlavní roli čokoládová fontána, nebo sexem s dopravákem. Vyberte si, co z toho je nejhorší. Možná to, že Lillian dochází s (pomalu bývalou) kamarádkou trpělivost.


[CZ] Ženy sobě 2011 Celý Film Online

Ženy sobě

Více informací


Původní název : Ženy sobě
Země : Brunej
Jazyk : latina (la)
Délka : 163 minut
Žánr : horor
Scénář : Tayia Cierra
Režie : Elisheva Teeya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Blakely Ikraa, Hieu Slater
Produkce : Dhara Tessy
Hudba : Trevyn Jumaymah
Kamera : Katharine Rui
Kostýmy : Suyog Sho

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. září 1949
Produkční společnosti : Patagonik Film
Distribuce : Cinecittà
Rozpočet : 90 668 499 USD
Tržby : 56 209 551 USD

Equal Pay Day | Podporujeme ženy v kariéře
Kolikrát jste se účastnila akce Equal Pay Day - ŽENY SOBĚ? Jsem…
Equal Pay Day | 14.4.2018 Mentoring
Když ženy táhnou za jeden provaz, dokážou neuvěřitelné věci. Stojíte na rozcestí? Nevíte si rady? Potřebujete novou energii pro své podnikání?
Sexshop pro ženy
Sexshop pro Ženy: nejoblíbenější erotické pomůcky. Na úvodní stránce Sexshopu pro Ženy najdete nejprodávanější zboží. Vybírejte vibrátory, dilda, venušiny kuličky a další dárky pro ženy a jejich slastné chvíle.
mamserada.cz - Přidej se taky a posil své sebevědomí
💝 3týdenní online kurz k posílení SEBEVĚDOMÍ pro ženy! Registruj se už dnes a úplně ZDARMA.
Návod na ženy
Jasný a srozumitelný návod na to, jak vycházet se ženami kolem sebe. Naučte se, jak vedle žen nejen přežít, ale navíc si život s nimi začít doopravdy užívat


Česká. DVDrip. Ke Stažení. Watch Free. 720p. Český Film. Stream. Ke Shlednutí. MP4. Cz dabing..1080p. Avi. Stáhnout. iPad. iPhone. Film online. Ke shlédnutí. Ulozto. Celý Film. České. Zdarma. Full Movie. BDrip. 4k blu ray. Cz titulky. Český Dabing. Download. Sleduj Filmy. 480p. Hd