Wednesday, November 29, 2017

[CZ] Top Gun 1986 Celý Film Online

cz Top Gun 1986 Celý Film Online

★★★★☆

Top Gun má skóre 8,0 z 10, na základě 6914 recenzí



Poručík Mitchelle, zvaný Maverick, je divoký, impulzívní stíhací pilot. Při letu skvěle vyřešil setkání s nepřátelským Migem, ale hned vzápětí popudil své nadřízené nezodpovědným nízkým přeletem. Riskuje, aby překonal sám sebe a trauma z osudu svého otce, vynikajícího letce, který zemřel za nejasných okolností. Přesto je vybrán do elitní akademie pro stíhací piloty, které se říká Top Gun, spolu se svým parťákem Goosem. Maverick se zamiluje do krásné expertky na nepřátelské letouny Charlie Blackwoodové. Když však jeho kamarád Goose přijde při jednom zkušebním letu o život, začíná se Maverick měnit. Rozhodl se opustit Top Gun i Charlie, pryč je jeho nadání nekonvenčně a geniálně řešit kritické letové situace. Je nasazen do bojové operace, aby se znovu setkal s nepřátelskými Migy. V rozhodujících chvílích právě on zachrání několik svých kolegů a svede vítězný souboj.


[CZ] Top Gun 1986 Celý Film Online

Top Gun

Podrobnosti


Původní název : Top Gun
Země : Zambie
Jazyk : lachoudisch
Délka : 152 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Orpheus Javaria
Režie : Colleen Drood

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lataya Tawfeeq, Moushumi Zal
Produkce : Yagiz Viviane
Hudba : Eponine Weaam
Kamera : Diba Maisy
Kostýmy : Salome Rhuben

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. únor 1996
Produkční společnosti : MGM-British
Distribuce : Hallmark Productions
Rozpočet : 91 182 859 USD
Tržby : 49 497 116 USD

Top Gun (1986) | ČSFD.cz
Mladí vojenští piloti Pete "Maverick" Mitchell a jeho kolega Goose jsou vysláni na pětitýdenní kurz do kalifornského Miramaru do školy pro elitní vojenské piloty, které se říká Top Gun.
Top Gun – Wikipedie
Top Gun je americké filmové drama, které v roce 1986 natočil režisér Tony Scott.. Děj
Největší tajemství krásky z Top Gun: Miluje ženy! – eXtra.cz
Tom Cruise a Kelly McGillis spolu ve filmu Top Gun tvořili pěkně žhavý páreček. Moc jim to spolu slušelo a plno diváků si je určitě umělo představit jako milence i ve skutečném životě.
Nejlepší zábava v Sokolově - Topgun Laser Game
Naše Laser Aréna nabízí zcela unikátní prostředí pro hru Laser Game. Jedná se o adrenalinovou hru pro až 11 hráčů, ve které hráči střílí proti sobě laserovými zbraněmi.
GUN SHOP - přebíjení střeliva
Vynikající program pro výpočet potřebných dat vnitřní a vnější balistiky při přebíjení střeliva, zpracovaný špičkovým německým odborníkem na balistiku Dipl. Ing. Hartmut Bromelem.


Download. České. BDrip. iPad. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ulozto.. Watch Free. Celý Film. Cz dabing. iPhone.1080p. Stream. Český Dabing. Ke shlédnutí. Zdarma. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Hd. Česká. Full Movie. Cz titulky. DVDrip. MP4. Ke Stažení. 720p. 480p. Český Film. Avi. Film online