Wednesday, November 29, 2017

[CZ] Hrob světlušek 1988 Celý Film Online

cz Hrob světlušek 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Hrob světlušek má skóre 5,7 z 10, na základě 8643 recenzí



Ponurý příběh vypráví o dvou sourozencích, kteří se snaží přežít hrůzy Druhé světové války. Seita a jeho malá sestřička Setsuko jsou ponecháni osudu, když jejich maminka zemře na následky zranění po ničivém bombardování. Otec slouží u japonského námořnictva, ale rodina od něj už dlouhou dobu nedostala žádné zprávy. Dětí se ujme teta, avšak kvůli častým neshodám Seita se Setsuko odchází. Najdou si přístřeší, ale obstarat dostatek jídla je téměř nemožné... Hrob světlušek je založen na stejnojmenném románu podle skutečných událostí Akiyuki Nosaky. Bývá považován za jeden z nejpůsobivějších protiválečných snímků. V kinech byl promítán společně s pohádkovým anime Můj soused Totoro, který měl diváky po traumatickém zážitku povzbudit.


[CZ] Hrob světlušek 1988 Celý Film Online

Hrob světlušek

Podrobnosti


Původní název : Hrob světlušek
Země : Kiribati
Jazyk : nepálština (ne)
Délka : 168 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Reva Adshayan
Režie : Qaswa Brynmor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Safana Kledi, Avaya Enola
Produkce : Dhaani Charlott
Hudba : Sydnie Osamah
Kamera : Lubelihle Amilia
Kostýmy : Abinesh Keean

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květnu 1935
Produkční společnosti : Blueeyes Productions
Distribuce : Fox Atomic
Rozpočet : 97 658 391 USD
Tržby : 58 635 780 USD

Hrob světlušek / Hotaru no haka (1988) | ČSFD.cz
Ponurý příběh vypráví o dvou sourozencích, kteří se snaží přežít hrůzy Druhé světové války. Seita a jeho malá sestřička Setsuko jsou ponecháni osudu, když jejich maminka zemře na následky zranění po ničivém bombardování.
5 nejdepresivnějších filmů, po kterých se budete chtít zabít
Které filmy jsou tak depresivní, že se to může odrazit na vaší psychice? Podívejte se na 5 nejdepresivnějších filmů všech dob.
ŠKOLA MALÉHO STROMU | Tárak
Film na motivy knihy Forresta Cartera vypráví příběh osmiletého chlapce, kterého si po smrti jeho rodičů, indiánské maminky a bílého otce, odvedli k sobě babička a dědeček.
VESNICE VODNÍCH MLÝNŮ | Tárak
Úryvek z filmu Sny, který v roce 1990 natočil legendární japonský režisér Akira Kurosawa. Ve filmu ztvárnil osm svých snů a fantazií.
ŽIVOTOPISY SVATÝCH
13. prosince, památka : Postavení: panna a mučednice: Úmrtí: asi 304-305: Patron: Syrakus a Benátek; nevidomých a postižených onemocněním očí, sklářů, sklenářů, švadlen; někde se uvádí také patronát k více jak 15 povoláním, ale vyvstává otázka odůvodnění; je považována i za patronku světlušek ve skautských ...


Hd. 480p. Ulozto. Download.1080p. Český Film. Celý Film. BDrip. MP4. Full Movie. 4k blu ray. iPad. Avi. Watch Free. Cz titulky. Cz dabing. Stream.. Stáhnout. Ke Shlednutí. 720p. Zdarma. Česká. Český Dabing. České. iPhone. Sleduj Filmy. DVDrip. Ke shlédnutí. Film online. Ke Stažení