Thursday, November 16, 2017

[CZ] Obvyklí podezřelí 1995 Celý Film Online

cz Obvyklí podezřelí 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Obvyklí podezřelí má skóre 8,9 z 10, na základě 7185 recenzí



Stalo se to jedné noci v kalifornském přístavu San Pedro, kde byla zmasakrována posádka argentinské pašerácké lodi. Stop pro policii zůstalo proklatě málo: loď vyletěla do povětří a z dvaceti sedmi mužů tu přežili jen dva: kulhavý pouliční zlodějíček Verbal a jeden z členů posádky umírající v nemocnici na popáleniny a blouznící v maďarštině. Začalo to ovšem mnohem dřív - newyorská policie je možná zkorumpovaná, ale není hloupá, a tak už nějakou dobu prověřovala skupinku podezřelých, těch mužů zločinu, kteří jsou vždycky první na ráně. Byli to prohnaný elegán Keaton, horkokrevný McManus, drzý Hockney, nevyzpytatelný Fenster a bezvýznamný Verbal. Policie je podrobila důkladnému výslechu, ale s každou novou informací se pátrání jen zkomplikovalo. Podezřelé spojuje série zločinů v New Yorku, ale kde jsou ukradené smaragdy?


[CZ] Obvyklí podezřelí 1995 Celý Film Online

Obvyklí podezřelí

Podrobnosti


Původní název : Obvyklí podezřelí
Země : Izrael
Jazyk : chikariljská apačština
Délka : 151 minut
Žánr : thriller
Scénář : Daphine Rhiannan
Režie : Hawa Noorain

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Humayraa Neslihan, Triumph Jabar
Produkce : Bebe Rozi
Hudba : Param Jodhi
Kamera : Angelle Amila
Kostýmy : Kavel Ursula

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. únor 1995
Produkční společnosti : Yash Raj
Distribuce : Uncommon Productions
Rozpočet : 38 643 335 USD
Tržby : 70 268 668 USD

Obvyklí podezřelí / The Usual Suspects (1995) | ČSFD.cz
Stalo se to jedné noci v kalifornském přístavu San Pedro, kde byla zmasakrována posádka argentinské pašerácké lodi. Stop pro policii zůstalo proklatě málo: loď vyletěla do povětří a z dvaceti sedmi mužů tu přežili jen dva: kulhavý pouliční…
Obvyklí podezřelí (1995) - The Usual Suspects - FDb.cz
Kriminální thriller Obvyklí podezřelí patří mezi ty žánrové snímky, které vynikají rafinovanou dramatickou konstrukcí a překvapivým rozuzlením.
Obvyklí podezřelí – Wikipedie
Obvyklí podezřelí (v anglickém originále The Usual Suspects) je americký kriminální thriller z roku 1995 natočený režisérem Bryanem Singerem.
Obvyklí podezřelí (1995) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Obvyklí podezřelí. Stalo se to jedné noci v kalifornském přístavu San Pedro, kde byla zmasakrována posádka argentinské pašerácké lodi.
Obvyklí podezřelí - film online | FILMTORO
Pětice podvodníčků se sejde ve vězení při náhodné policejní akci. Rozhodnou se uspořádat společně loupež, ale ta se nečekaně zvrtne..


Zdarma. Avi. Watch Free. České.. Cz titulky. iPad. Česká. Cz dabing. Ke Shlednutí.1080p. Český Dabing. Ulozto. Český Film. 4k blu ray. Film online. 480p. 720p. iPhone. Download. Sleduj Filmy. Ke Stažení. BDrip. DVDrip. Celý Film. Stáhnout. Stream. Ke shlédnutí. MP4. Hd. Full Movie