Thursday, November 16, 2017

[CZ] Kapitán Phillips 2013 Celý Film Online

cz Kapitán Phillips 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Kapitán Phillips má skóre 6,9 z 10, na základě 1080 recenzí



Kapitán Philips je komplexní studií přepadení americké nákladní lodi Maersk Alabama somálskými piráty, ke kterému došlo v roce 2009. Režisér Paul Greengrass nám v něm svým unikátním pohledem nabízí kombinaci napínavého thrilleru a pohled na širokou škálu důsledků globalizace. Film se zaměřuje na vztah mezi velícím důstojníkem Alabamy, kapitánem Richardem Phillipsem (dvojnásobný držitel Oscara Tom Hanks) a kapitánem somálských pirátů Musem (Barkhad Abdi), který ho unese jako rukojmí. Phillips a Muse proti sobě stojí v okamžiku, kdy Muse se svou posádkou zamíří na Phillipsovu neozbrojenou loď. V souboji vůle a odhodlání, který se odehrává 230 km od somálského pobřeží, jsou oba muži vydáni na milost osudu, který je zcela mimo jejich kontrolu.


[CZ] Kapitán Phillips 2013 Celý Film Online

Kapitán Phillips

Více informací


Původní název : Kapitán Phillips
Země : Kuba
Jazyk : burgundština
Délka : 152 minut
Žánr : thriller
Scénář : Raaga Farren
Režie : Aissa Noorjahan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hanaan Mikyle, Ashling Marlow
Produkce : Leylah Jasper
Hudba : Aayesha Eura
Kamera : Nahema Dermot
Kostýmy : Rajab Lilymay

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. prosinec 1986
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Balaji Motion
Rozpočet : 22 688 908 USD
Tržby : 91 893 809 USD

Kapitán Phillips / Captain Phillips (2013) | ČSFD.cz
Kapitán Philips je komplexní studií přepadení americké nákladní lodi Maersk Alabama somálskými piráty, ke kterému došlo v roce 2009. Režisér Paul Greengrass nám v něm svým unikátním pohledem nabízí kombinaci napínavého thrilleru a pohled na širokou…
Nejlepší filmy roku 2013 podle Total filmu (TOP 25 ...
Po roce je tu opět žebříček nejlepších filmů roku, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Rozhodně neprohloupíte, pokud si je pořídíte do vaší domácí videotéky nebo je někomu koupíte jako dárek.
Titanic – Wikipedie
Titanic byl postaven v Belfastu v loděnicích Harland & Wolff na objednávku společnosti White Star Line, jako druhý ze série tří lodí třídy Olympic (RMS Olympic, RMS Titanic a HMHS Britannic).
Ferdinand (2017) Sleduj film online zdarma
Nina a Ferdinand jsou největší kamarádi pod španělským sluncem. To by nebylo až tak zvláštní, kdyby Nina nebyla malá holčička a Ferdinand velký býk. A to pořádně velký býk.
Starsky & Hutch (2004) | ČSFD.cz
Detektiv Dave Starsky (BEN STILLER) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád.


MP4. 480p. iPhone. Download. Ke Stažení. Watch Free. Cz dabing. Cz titulky. Ke Shlednutí. Hd. iPad. Zdarma. Full Movie. 4k blu ray.. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Avi. Stáhnout. 720p. Český Dabing. Film online. Česká.1080p. BDrip. Celý Film. Stream. České. DVDrip. Český Film. Ulozto