Thursday, November 16, 2017

[CZ] Jeho fotr, to je lotr! 2004 Celý Film Online

cz Jeho fotr, to je lotr! 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Jeho fotr, to je lotr! má skóre 5,8 z 10, na základě 4443 recenzí



Greg Jebal má pocit, že získat si rodinu své snoubenky Pam, a zejména pak upjatého otce Jacka Byrnese, bylo to nejhorší, co v životě podstoupil. Také tuší, že až Jacka seznámí se svými rodiči, bude hůř. Zatím je sice přijat do rodiny, ale jen podmíněně. Zpočátku se zdá, že všechno běží hladce. Jack se chlubí, jak vychovává vnuka Jacka, jehož rodiče jsou dlouhodobě v Thajsku, a nadšeně Gregovi ukazuje speciálně upravený obytný autobus, s nímž se vydají na Floridu, aby se seznámili s Gregovými rodiči a domluvili svatbu. Do honosného domu Jebalových dorazí právě v okamžiku, kdy Gregův otec Bernie cvičí před domem capoeiru a matka Roz vede v pracovně sexuální terapii pro seniory...


[CZ] Jeho fotr, to je lotr! 2004 Celý Film Online

Jeho fotr, to je lotr!

Podrobnosti


Původní název : Jeho fotr, to je lotr!
Země : Kypr
Jazyk : bulharština (bg)
Délka : 141 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Teodoro Liepa
Režie : Litisha Georgene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aiza Lorie, Tremont Doron
Produkce : Asees Isley
Hudba : Adriatik Raahim
Kamera : Arslan Alisija
Kostýmy : Samiyah Elroy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. říjen 1973
Produkční společnosti : Trimark Pictures
Distribuce : Film Workshop
Rozpočet : 68 639 462 USD
Tržby : 50 298 879 USD

Děsnej doják / Date Movie (2006) | ČSFD.cz
Prochy38. Spíše než Děsnej doják jsem viděl Děsnej průser. Totální sračka postavená na základech filmu Fotr je lotr 1-2 a pokusech o parodie na další filmy.
Barbra Streisand | ČSFD.cz
Herečka, režisérka, producentka, spisovatelka a zpěvačka Barbra Streisand se narodila 24. Dubna 1942 v Brooklynu, New York. Svého otce nikdy nepoznala, zemřel rok po jejím narození.
po*** incest bratr mrda sestru na gauci - vyhledávání ...
Recenze: Kontraband je svižná a dobře šlapající podívaná (20.1.2012)...Beckinsaleová plus dítě) a živí se počestně. Pak se ale mladý bratr jeho ženy zaplete s psychopatickým dealerem..., ...fušku", nebo se se zlou potáže bratr, on, i jeho rodina.
Pan Prstenu-Navrat Krale CZ.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem: Otcové a synové — Česká ...
S nápadem napsat tři povídky na téma otcové a synové přišel scenárista David Jan Novotný. Předložil čtyři nápady a dramaturg Bedřich Ludvík si tři z nich vybral.


Česká. Stream. Full Movie. České. 4k blu ray. DVDrip. Český Dabing. Ulozto. Cz titulky. Film online. BDrip.. Sleduj Filmy.1080p. iPhone. Watch Free. Ke shlédnutí. Celý Film. 480p. iPad. Zdarma. Hd. 720p. MP4. Download. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Stáhnout. Avi. Český Film. Cz dabing