Friday, October 20, 2017

[CZ] Zlomené květiny 2005 Celý Film Online

cz Zlomené květiny 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Zlomené květiny má skóre 7,2 z 10, na základě 0272 recenzí



Don Johnston (Bill Murray) je zapřisáhlý starý mládenec, jehož právě opustila jeho poslední láska Sherry. Nedá se tím vyrušit, odhodlán dál trávit čas své předčasné penze před televizí. Když ale dostane záhadný dopis, naznačující anonymně, že s některou z četných bývalých lásek má dospělého syna, je nucen přece jen se zamyslet nad minulostí. Poháněn spíš svým sousedem a kamarádem Winstonem, který si rád hraje na detektiva, než vlastní zvědavostí, vydá se nakonec Don pátrat, která z jeho někdejších milenek by mohla být autorkou dopisu a matkou jeho syna. Jediné stopy jsou růžová barva dopisu a psací stroj, na němž byl napsán. Postupně se setká se čtyřmi ženami, které něco znamenaly v jeho životě (Sharon Stoneová, Frances Conroyová, Jessica Langeová a Tilda Swintonová), ale žádná v něm neprobudí víc než trochu nostalgie. Nicméně ho všechna tato setkání konfrontují s jeho minulostí i přítomností.


[CZ] Zlomené květiny 2005 Celý Film Online

Zlomené květiny

Více informací


Původní název : Zlomené květiny
Země : Slovensko
Jazyk : baskičtina (eu)
Délka : 140 minut
Žánr : historický
Scénář : Abiel Tatjana
Režie : Abdihafid Maebh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nivedha Chyanna, Elleana Abdulilah
Produkce : Nichola Mosab
Hudba : Clementine Leonardo
Kamera : Tisa Shreya
Kostýmy : Catlin Zuhair

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. prosinec 1965
Produkční společnosti : Keystone Studios
Distribuce : Image Entertainment
Rozpočet : 08 657 411 USD
Tržby : 44 556 741 USD

Jessica Lange | ČSFD.cz
Jessica Phyllis Lange se narodila ve státě Minnesota jako třetí ze čtyř dětí Ala a Dorothy Langeových. Prožila velice rušné dětství, jelikož jejich otec často měnil práci a rodina se musela stěhovat.
Chloë Sevigny | ČSFD.cz
Chloë Sevigny se narodila 18.11.1974 ve městě Darien ve státě Massachusetts, USA (na mnoha serverech je mylně uváděno jako místo narození Springfield) a už od dětství pobuřovala svým výstředním chováním, a to i přesto, že byla vychovávaná v přísně…
Aranžování květin – Wikipedie
Aranžování květin je úprava aranžovaných materiálů a květin nebo rostlin, která vzhledově vytváří z jednotlivých, nijak fyzicky nesouvisejících, hmot opticky celek.
Verse - krematoriumct.cz
Krematorium Česká Třebová – Pohřební služba, kremace, pohřby, NONSTOP linka pro pozůstalé
Restaurace Park Club - PubLife.cz
Restaurace Park Club - sady 28. října 720/16 Břeclav - Bezbariérová, Dětský koutek, Parking, Pořádání akcí - Vyberte si z více než 70 jídel mezinárodní kuchyně na našem jídelním lístku.


Český Dabing. Česká. České. Cz dabing. Download.. Zdarma. Ke shlédnutí. Cz titulky. Watch Free. 480p. Film online. BDrip. 720p. DVDrip. Hd. Avi. Stream. Sleduj Filmy. iPad. MP4. Ulozto.1080p. 4k blu ray. Český Film. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Celý Film. Stáhnout. iPhone. Full Movie