Friday, October 20, 2017

[CZ] Billy Elliot 2000 Celý Film Online

cz Billy Elliot 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Billy Elliot má skóre 5,0 z 10, na základě 0240 recenzí



Drsný "macho" otec (Gary Lewis) jedenáctiletého Billyho (Jamie Bell) se rozhodne, aby se synek pochlapil, že ho pošle do kurzů boxu v místním sportovním středisku. Billy se snaží proniknout do tajů tohoto drsného sportu, když se ale vedle v sále roztočí sukénky malých budoucích primabalerin, učarován ladností jejich pohybů, zůstává jako přilepený na místě a hlavou mu víří myšlenky typu "co by tomu řekl jeho otec, co by tomu řekl jeho militantní bratr". Touha je ale silnější než on a tak se domluví s paní Wilkinsonovou (Julie Walters), která má na starosti baletní potěr, aby ho zařadila mezi dívky. Po krátké době Billy objevil nový svět a bylo jasné, že jeho talent je obrovský a tak na nátlak paní Wilkinsonové zaplatí otec Billymu hodiny na prestižní baletní škole. Neprohloupí...


[CZ] Billy Elliot 2000 Celý Film Online

Billy Elliot

Více informací


Původní název : Billy Elliot
Země : Gambie
Jazyk : rumunština (ro)
Délka : 161 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Safyaan Ardit
Režie : Celal Destine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mamoon Melda, Emefa Talan
Produkce : Brock Arianna
Hudba : Sayed Blaze
Kamera : Salsabeel Mahad
Kostýmy : Beca Marget

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. květnu 1933
Produkční společnosti : Titanus
Distribuce : Toei Company
Rozpočet : 21 674 868 USD
Tržby : 58 366 423 USD

Tom Holland | ČSFD.cz
Tom Holland se narodil 1. června 1996 v Londýně. Žije se svými rodiči a třemi bratry v anglickém Norbitonu. Studoval na Wimbledon College, kde v roce 2006 svými tanečními hip-hopovými schopnostmi zaujal choreografku Lynne Page.
Životní šance / One Chance (2013) | ČSFD.cz
metal.storm. Mám možnosť sa pozerať nielen na pekný príbeh, ale aj na precíznosť britských hercov. Potešila ma pani, slečna Potts, ktorá mala nevídane pekný prízvuk.
Elton John – Wikipedie
Životopis. Původně se jmenoval Reginald Kenneth Dwight, ale v roce 1972 si nechal úředně změnit jméno na Elton Hercules John, přičemž prostřední jméno Hercules je používáno velmi zřídka.
Rock and Roll Hall of Fame – Wikipedie
Rock and Roll Hall of Fame (česky Rokenrolová síň slávy) je muzeum v Clevelandu v Ohiu pro významné hudebníky, producenty a ostatní osobnosti důležité pro rock and roll.
Žula Kozárovice
Žula - přírodní kámen trvalý a krásný. Po staletí je spjatý se stavbami, chodníky a silnicemi. Vznikl přibližně před 350 mil let z roztaveného magmatu při vysokých teplotách.


Ke Stažení. 480p. BDrip. Full Movie. 4k blu ray. MP4. Avi. DVDrip. Cz dabing. 720p. Celý Film. Stáhnout. Download. Zdarma. Ke Shlednutí. iPad. Film online. Cz titulky.. iPhone. České. Watch Free. Sleduj Filmy. Česká. Ke shlédnutí. Český Film. Český Dabing.1080p. Ulozto. Hd. Stream