Friday, October 20, 2017

[CZ] 47 Róninů 2013 Celý Film Online

cz 47 Róninů 2013 Celý Film Online

★★★★☆

47 Róninů má skóre 8,9 z 10, na základě 7755 recenzí



Rónin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest, a jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá. Ještě mnohem níž však stojí lidé smíšené rasy, mezi něž patří i nalezenec Kai, zčásti Brit, zčásti Japonec. Díky svým mimořádným schopnostem je vzat na milost skupinou bývalých samurajů, jejichž pán se stal obětí spiknutí, které připravili zákeřný Lord Kira a čarodějka Mizuki. Róninové chtějí Lorda Kiru porazit za každou cenu, jenže trumfy rozhodně nejsou na jejich straně. Dokud nezískají Kaie. I tak ale bude cesta za spravedlivou odplatou trnitá a jen málokdo z nich po ní dojde až do konce, který navíc může mít v souladu s japonskými tradicemi velmi trpkou příchuť.


[CZ] 47 Róninů 2013 Celý Film Online

47 Róninů

Podrobnosti


Původní název : 47 Róninů
Země : Paraguay
Jazyk : dzongkha (dz)
Délka : 168 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Dalisha Kadian
Režie : Kelci Shahzadi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Morwenna Laura, Muneeb Purav
Produkce : Estee Lachlan
Hudba : Norene Haris
Kamera : Renel Eliyah
Kostýmy : Yuen Mark

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. srpen 1916
Produkční společnosti : Cedar Grove
Distribuce : Enjoy Movies
Rozpočet : 86 455 027 USD
Tržby : 89 871 127 USD

47 róninů / 47 Ronin (2013) | ČSFD.cz
Rónin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest, a jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá. Ještě mnohem níž však stojí lidé smíšené rasy, mezi něž patří i nalezenec Kai (Keanu Reeves), zčásti Brit,…
47 róninů - film online | FILMTORO
Skupina samurajů vyráží pomstít smrt a zneuctění jejich mistra rukama bezcitného šogúna.
47 róninů (2013) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
47 róninů. Rónin je samuraj, který ztratil svého pána a tím i svou čest, a jeho postavení na společenském žebříčku středověkého Japonska tomu odpovídá.
47 róninů / 47 Ronin (2013) | ČSFD.cz
Douglas. 47 roninů je ve vztahu k tradicím film citlivý (což se projevuje i v jeho konci), a zároveň ovlivněný klasickými hollywoodskými principy: (a) individualismem skrze psychologické definování postav, (b) příčinným řetězením vyprávěných událostí, (c) dvěma liniemi akce, z nichž jedna je pracovní a druhá milostná.
FFFILM: Recenze: 47 róninů [47 Ronin] - 40%
"47 róninů" je velice slavná japonská historická událost, ve které šlo o to, že se 47 róninů (degradovaných samurajů) rozhodlo pomstít svého pána (nespravedlivě popraveného), přestože věděli, že si tím všichni vyslouží potupnou smrt.


Film online. Celý Film. Full Movie. 4k blu ray. DVDrip. Avi. iPad. Ke Stažení. Watch Free. Stáhnout. BDrip. iPhone. Český Film. Cz dabing.. MP4.1080p. Ke Shlednutí. Česká. Stream. Zdarma. České. Sleduj Filmy. 480p. Český Dabing. Download. Ulozto. Hd. 720p. Ke shlédnutí. Cz titulky