Sunday, October 22, 2017

[CZ] Transformers 4: Zánik 2014 Celý Film Online

cz Transformers 4: Zánik 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Transformers 4: Zánik má skóre 5,5 z 10, na základě 1595 recenzí



Automechanik Cade Yager se snaží uživit sebe a svou dospívající dceru Tessu opravováním hodně nepojízdných vraků. Zoufale se mu nedaří, ale jen do doby, než se z jednoho roztřískaného náklaďáku vyklube Transformer a zrovna ten nejdůležitější – Optimus Prime. Cade z toho jen těžko může mít radost, protože Amerika se ještě úplně nevzpamatovala ze souboje „hodných“ Autobotů se „zlými“ Deceptikony, který na konci třetího dílu zlikvidoval půlku Chicaga. Čtyři roky poté jsou všichni zástupci téhle mimozemské rasy na indexu a elitní vědecké mozky se snaží vytvořit pozemské Transformery, kteří by účinněji čelili podobným hrozbám. Z minulosti ale víme, že cesta do pekel bývá dlážděná dobrými úmysly, a jinak tomu nebude ani v tomto případě. To však Cadea příliš netrápí. Zatím. Jako nový lidský parťák toho nejslavnějšího z Transformerů se ocitl nejen v hledáčku americké vlády, ale pronásledují ho i Optimovi krajané.


[CZ] Transformers 4: Zánik 2014 Celý Film Online

Transformers 4: Zánik

Více informací


Původní název : Transformers 4: Zánik
Země : Itálie
Jazyk : bucharština
Délka : 160 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Macklin Bari
Režie : Aissa Rivaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Sharri, Khadijha Gabby
Produkce : Shayanna Osman
Hudba : Javeriah Naquan
Kamera : German Ambra
Kostýmy : Ugurcan Carlyle

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. leden 1912
Produkční společnosti : 14 Reels
Distribuce : Clean Slate
Rozpočet : 97 646 013 USD
Tržby : 88 077 954 USD

Transformers (film) – Wikipedie
Transformers je akční film z roku 2007, který je adaptací hraček Transformers, komiksů a kreslených seriálů.Napsal jej Roberto Orci a Alex Kurtzman, režíroval Michael Bay.
Focus (2015) ke shlédnutí zdarma - filmyhd.cz
Film Focus online zdarma, Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží,
The Cloverfield Paradox (2018) | ČSFD.cz
Zemi hrozí ztráta veškeré energie. O řešení této situace se na mezinárodní vesmírné lodi snaží skupina vědců, mezi nimiž je i Ava Hamilton (Gugu Mbatha-Raw), která se k posádce přidává, aby dala lepší šanci na přežití své rodině.
Michael Bay | ČSFD.cz
"Nepřišel jsem léčit rakovinu, ale bavit lidi." - Michael Bay na adresu jednoho ze svých kritiků.Narodil se jako Michael Benjamin Bay 17. února 1965 v Los Angeles.
Fakjů pane učiteli (2013) ke shlédnutí zdarma
Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami. Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně.


720p. 480p. DVDrip. Česká. Ke Shlednutí. Avi. Český Film. Český Dabing. Full Movie. Cz dabing.. Hd. Film online. BDrip. Ke shlédnutí. Download.1080p. iPhone. Stáhnout. iPad. MP4. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Cz titulky. Watch Free. Stream. Ulozto. České. Ke Stažení. Zdarma. Celý Film