Sunday, October 22, 2017

[CZ] Fantastická čtyřka 2005 Celý Film Online

cz Fantastická čtyřka 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Fantastická čtyřka má skóre 7,2 z 10, na základě 4301 recenzí



Vynálezce, astronaut a vědec Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) stojí jen krůček od uskutečnění svého celoživotního snu - expedice do středu kosmické bouře. K Reedově kosmické výpravě se připojuje jeho nejlepší kamarád, astronaut Ben Grimm (Michael Chiklis), vedoucí genetického výzkumu a Reedova bývalá přítelkyně Sue Storm (Jessica Alba) a také její horkokrevný mladší bratr, pilot Johnny Storm (Chris Evans). S hlavním sponzorem celé výpravy, Victorem Von Doomem (Julian McMahon), za zády se vydávají na nejdůležitější expedici svého života. Mise probíhá zdárně až do okamžiku, kdy Reed zjistí, že se mýlil v odhadu rychlosti blížící se bouře. Během několika minut je vesmírná stanice pohlcena mraky kosmické radiace, které způsobí závažné změny v genotypu všech členů posádky. Jejich DNA je nevratně pozměněna. a stejně tak jejich budoucnost.


[CZ] Fantastická čtyřka 2005 Celý Film Online

Fantastická čtyřka

Podrobnosti


Původní název : Fantastická čtyřka
Země : Kanada
Jazyk : kajovština
Délka : 147 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Hamiz Lochlen
Režie : Takako Reean

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nareece Sharjeel, Ellie Zephyrus
Produkce : Sid Mariyyah
Hudba : Poppie Aldo
Kamera : Trinidad Elize
Kostýmy : Jacklyn Abdur

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. duben 1952
Produkční společnosti : Sil-Metropole
Distribuce : S Pictures
Rozpočet : 57 208 898 USD
Tržby : 26 343 260 USD

Fantastická čtyřka / Fantastic Four (2015) | ČSFD.cz
-Fantastická čtyřka se poprvé objevila v roce 1961 v komiksovém sešitu "Fantastic Four #1". -Film je věnován památce kostýmního výtvarníka George L. Littlea, který zemřel ve svém domě.
Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007) online ke ...
Fantastická čtyřka: Silver Surfer. Ve filmu Fantastická čtyřka a Silver Surfer čeká čtveřici superhrdinů dosud nejtěžší protivník - tajemný posel Silver Surfer, který přiletěl z hlubin vesmíru, aby naši planetu připravil na její zánik.
Fantastická čtyřka / Fantastic Four (2005) | ČSFD.cz
Astronauti. Hrdinové. Celebrity. Pro celý svět jsou Fantastická čtyřka. Sobě navzájem jsou si rodinou. Fantastická čtyřka je založena na nejdéle vydávaném komiksu z produkce nakladatelství Marvel, který v průběhu let zaslouženě získal pomyslný titul nejlepší komiks na světě.
Fantastická čtyřka (2005) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Fantastická čtyřka. Vynálezce, astronaut a vědec Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) stojí jen krůček od uskutečnění svého celoživotního snu - expedice do středu kosmické bouře.
Fantastic Four – Wikipedie
Fantastic Four (česky také překládáno jako Fantastická čtyřka) je fiktivní tým superhrdinů z komiksových příběhů vydávaných nakladatelstvím Marvel Comics.


Hd. BDrip. Download. Stáhnout. Zdarma. Český Film. Stream.. Ke Shlednutí. Cz dabing. iPhone. Ulozto. DVDrip. Cz titulky. 4k blu ray. Celý Film. Avi. Ke Stažení. Český Dabing. MP4. Film online. 720p. České. Ke shlédnutí. 480p. Sleduj Filmy.1080p. Full Movie. Česká. iPad. Watch Free