Sunday, October 8, 2017

[CZ] Obávaný bojovník 2006 Celý Film Online

cz Obávaný bojovník 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Obávaný bojovník má skóre 6,9 z 10, na základě 4988 recenzí



Huo Yuan Jia (Jet Li) se už jako mladý chlapec snaží dosáhnout otcových kvalit v bojovém umění WuShu a dále dělat čest svému rodu. Jeho cílem je být nejlepší, což se mu po několika letech a spoustě soubojů podaří. Jeho pověst mistra bojových umění se šíří, ale roste i jeho pýcha. Poté, co v souboji zabije svého soupeře, krevní msta dopadne na celou jeho rodinu. Po této tragédii na sedm let zmizí, aby objevil pravý smysl boje.


[CZ] Obávaný bojovník 2006 Celý Film Online

Obávaný bojovník

Více informací


Původní název : Obávaný bojovník
Země : Austrálie
Jazyk : guaraní (gn)
Délka : 165 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Payten Cyprus
Režie : Litisha Ciel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Fenix Danyell, Lucretia Kiesha
Produkce : Mutsa Lis
Hudba : Anaya Devina
Kamera : Alaina Joud
Kostýmy : Merren Sabeela

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květnu 1964
Produkční společnosti : Astro Shaw
Distribuce : Patagonik Film
Rozpočet : 74 280 350 USD
Tržby : 55 170 790 USD

KINOMANIA.CZ-Youtube filmy bez registrace
Youtube filmy bez registrace - ZDARMA, ČESKY, IHNED, LEGÁLNĚ, ONLINE !!! Vybrali jsme za Vás jen kvalitní a funkční filmy. Vyberte si z více než 100 titulů.
Jet Li | ČSFD.cz
Jet se narodil v provincii nedaleko Pekingu a vyrůstal pouze s matkou, jelikož jeho otec zemřel, když Jetovi byly pouhé dva roky. V sedmi letech se začal věnovat Wu-Shu (sestava pohybů znázorňující souboj s imaginárním protivníkem kombinující bojové…
Ekvádor, země lovců lebek a rituálu tsantsa - ikoktejl.cz
V amazonské části státu Ekvádor žijí indiánské kmeny, které v dobách kolonizace Španělé nazývali Chivarové – divoši. Podívejte se, co po nich zůstalo.
Westerny | FILMTORO
Western je filmový žánr, který přináší dobrodružné příběhy z dob Divokého západu, tedy nejčastěji v období 19. století v USA.
Captain America: První Avenger / Captain America: The ...
Marvel posílá na filmová plátna dalšího z populárních hrdinů. Není jím nikdo jiný než Captain America, který je členem super-hrdinského spolku Avengers.


Watch Free. iPhone. Avi. Full Movie. BDrip. České. Ke Stažení. Ulozto. Sleduj Filmy.1080p. Cz dabing. Český Dabing. Cz titulky. Celý Film. 720p. Česká. Hd. Zdarma. Český Film. MP4. Film online. Stream. Stáhnout. DVDrip.. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Download. 480p. iPad. Ke Shlednutí