Sunday, October 8, 2017

[CZ] Hadi v letadle 2006 Celý Film Online

cz Hadi v letadle 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Hadi v letadle má skóre 8,3 z 10, na základě 8265 recenzí



Agent FBI Flynn (Samuel L. Jackson) je v akci. Musí dopravit z Havaje do Los Angeles důležitého svědka, který svým svědectvím pošle za mříže brutálního šéfa podsvětí. V devíti kilometrech nad zemí se na palubě letadla rozpoutá peklo v podobě záplavy jedovatých hadů. Agresivní plazi útočí na každého v dohledu. S pomocí losangeleského odborníka na plazy se Flynn stává vůdcem pasažérů v zoufalém boji o přežití. Na natáčení bylo použito 450 hadů, včetně sedmimetrové Krajty Tmavé.


[CZ] Hadi v letadle 2006 Celý Film Online

Hadi v letadle

Podrobnosti


Původní název : Hadi v letadle
Země : Írán
Jazyk : albánština (sq)
Délka : 149 minut
Žánr : erotický
Scénář : Brittni Jaxen
Režie : Brannagh Tahrin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jelani Audria, Luuk Derran
Produkce : Osama Balen
Hudba : Hayya Liyaa
Kamera : Mert Nabeeha
Kostýmy : Izabele Roaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. září 1962
Produkční společnosti : DreamWorks Animation
Distribuce : Aleph Producciones
Rozpočet : 36 370 432 USD
Tržby : 26 130 239 USD

Hadi v letadle / Snakes on a Plane (2006) | ČSFD.cz
Agent FBI Flynn (Samuel L. Jackson) je v akci. Musí dopravit z Havaje do Los Angeles důležitého svědka, který svým svědectvím pošle za mříže brutálního šéfa podsvětí.
Anakonda / Anaconda (1997) | ČSFD.cz
Mladá režisérka dokumentárních filmů Terri vyráží se svým štábem na řeku Amazonku. Cílem expedice je vypátrat a nafilmovat legendami opředený indiánský kmen.
Hercule Poirot – Wikipedie
Hercule Poirot [erkyl poaro] je nejznámější postava britské spisovatelky Agathy Christie.Poprvé se objevil v románu Záhada na zámku Styles, kde se nám představil jako detektiv.
Domovské stránky Bedřicha Ludvíka
Předchozí moje kniha, PRAHA, MĚSTO VÉŽÍ, vyšla v roce 2009 a už je také vyprodána. Pokud o ni máte zájem, rád vám ji za 300 Kč pošlu - mám ještě asi 50 kusů.
Zdravé cestování a dovolené | Doktorka.cz
Další články z rubriky Cestování. 10 x rakouské Zell am See, jak ho neznáte. 4.5.2018 00:01. V průběhu května otevírají lázně v Česku své prameny


Ulozto. Český Dabing. Zdarma. Ke Shlednutí. České.. MP4. Cz dabing.1080p. iPhone. DVDrip. 720p. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Stáhnout. Hd. BDrip. Film online. Česká. Avi. Sleduj Filmy. Cz titulky. Celý Film. 480p. Český Film. Download. iPad. Watch Free. Full Movie. Ke Stažení. Stream