Sunday, October 8, 2017

[CZ] Drsný Harry 1971 Celý Film Online

cz Drsný Harry 1971 Celý Film Online

★★★★☆

Drsný Harry má skóre 6,7 z 10, na základě 9372 recenzí



Obyvatele San Franciska ohrožuje neznámý střelec. Nejnovější obětí je půvabná mladá žena, kterou zastřelí v bazénu na střeše jednoho z mrakodrapů. Starosta San Franciska dostane dopis, ve kterém střelec žádá 100 000 dolarů, jinak zastřelí každý den jednoho člověka. Ukáže se, že svou hrozbu myslí vážně. Pátráním je pověřen inspektor Harry Callahan (Clint Eastwood), známý tím, že chce zneškodnit protivníka za každou cenu. Harrymu je přidělen nový parťák, Mexikánec Chico Gonzáles. Harry nastraží na střelce léčku, jemu se ale podaří uprchnout. Následuje dopis, ve kterém oznamuje, že unesl dívku Annu, zakopal ji na tajném místě, a pokud nedostane 200 000 dolarů, dívka zahyne. Harry a Chico vyrážejí do akce, jsou ale oba zraněni. Harry přesto pokračuje v honbě za střelcem dál. Podaří se mu jej zatknout a zachránit nevinnou oběť?


[CZ] Drsný Harry 1971 Celý Film Online

Drsný Harry

Více informací


Původní název : Drsný Harry
Země : Súdán
Jazyk : tonžština (to)
Délka : 153 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Raychelle Gem
Režie : Dauda Issah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serpil Alisse, Lynda Ariv
Produkce : Nebi Fayzaan
Hudba : Berry Cammy
Kamera : Synthia Malakie
Kostýmy : Monir Kyte

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. duben 1997
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Distribuce : Sonet Film
Rozpočet : 32 451 197 USD
Tržby : 58 120 213 USD

Drsný Harry / Dirty Harry (1971) | ČSFD.cz
Obyvatele San Franciska ohrožuje neznámý střelec. Nejnovější obětí je půvabná mladá žena, kterou zastřelí v bazénu na střeše jednoho z mrakodrapů.
Harry Potter - POSTAVY.cz
Harry Potter je hlavní kladný hrdina stejnojmenné knižní série spisovatelky Joanne Kathleen Rowlingové, následně natočených celovečerních filmů a dalších například herních titulů.
Harry Potter a Ohnivý pohár / Harry Potter and the Goblet ...
Harry Potter zahajuje svůj čtvrtý školní rok na Škole čar a kouzel v Bradavicích. Ani tentokrát tam není v bezpečí. Bradavice hostí významnou událost - Turnaj tří kouzelnických škol.
Gadgets (3) - MEGADÁRKY.CZ
Pokud se chcete před přáteli pochlubit nějakým Macgyverovským kouskem, pořiďte si nějakou vychytávku z široké nabídky gadgetů. Najdete zde multifunkční záležitosti, tajné schránky, skryté nástroje a věci bez kterých se prostě v běžném životě nedá fungovat.
Jiřina Bohdalová se zranila: Drsný pád ze schodů! Musela ...
Oblíbená Jiřina Bohdalová (86), která za měsíc oslaví neskutečné 87. narozeniny, si krátce po Velikonocích přivodila nepříjemné zranění! Spadla doma ze schodů a musela na ošetření do Vinohradské nemocnice.


. Stáhnout. 4k blu ray. Ke shlédnutí. BDrip. Český Dabing. Celý Film. MP4. 480p. Full Movie. Ke Stažení. Avi. Hd. Ke Shlednutí. Download. Ulozto. Stream. Česká. Film online. Watch Free. iPad. DVDrip. 720p. Cz titulky. Český Film.1080p. Sleduj Filmy. České. Cz dabing. iPhone. Zdarma