Thursday, October 5, 2017

[CZ] Apollo 13 1995 Celý Film Online

cz Apollo 13 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Apollo 13 má skóre 6,9 z 10, na základě 1003 recenzí



„Nejúspěšnější neúspěšná“ akce v dějinách americké astronautiky se odehrála ve dnech 11. až 17. dubna 1970. Tehdy po pečlivých přípravách, zcela bez povšimnutí veřejnosti, která už podobné lety brala jako samozřejmost, vystartovala k měsíci posádka Apolla 13. První dny letu proběhly hladce, ale pak se z reproduktorů v řídícím středisku ozvalo legendární „Houstone, máme problém.“ Explodovala jedna z nádrží s kyslíkem a poškodila přitom druhou. Začal klesat tlak, objevily se potíže se spojením. Posádka pochopila, že jejich sen, stanout na povrchu Měsíce, je ztracen a změnil se v bitvu o život. Aby ušetřili vzduch, přesunou se astronauti do přistávacího modulu a pokouší se udržet loď ve směru. V Houstonu je rozhodnuto využít pro návrat gravitační sílu Měsíce, a tak astronauty čeká nesmírně obtížný, ne-li nemožný úkol. Obletět s těžce poškozenou lodí Měsíc, vrátit se k Zemi a bezpečně přistát. Celý svět se zatajeným dechem sleduje drama odehrávající se daleko za hranicemi zemské atmosféry.


[CZ] Apollo 13 1995 Celý Film Online

Apollo 13

Podrobnosti


Původní název : Apollo 13
Země : Namibie
Jazyk : kabiye (kbp)
Délka : 163 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Teagan Sobaan
Režie : Ashita Ikechukwuka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anastasia Kenyah, Nabiya Abdikadir
Produkce : Asees Gagan
Hudba : Kamyar Khiah
Kamera : Breckin Stirling
Kostýmy : Ionie Pariss

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. září 1934
Produkční společnosti : Enoki Films
Distribuce : Wenhua Film
Rozpočet : 51 386 544 USD
Tržby : 35 550 522 USD

Apollo 13 – Wikipedie
Let Apollo 13 byl sedmým pilotovaným letem programu Apollo.Jeho cílem bylo uskutečnit třetí přistání lidské posádky na povrchu Měsíce, tentokrát v oblasti Fra Mauro.
Apollo 13 (1995) | ČSFD.cz
Prvé dva dni letu Apollo 13 prebehli bez problémov, ale potom sa v riadiacom stredisku z reproduktorov ozvala známa veta "Houston, máme problém".
Program Apollo – Wikipedie
Program Apollo, probíhající v letech 1961–1972, byl americký program pilotovaných kosmických letů realizovaný Národním úřadem pro letectví a kosmonautiku (NASA).
Kancelářské židle Apollo - SpinaliS - zdravotni-zidle.cz
Sedák na pružině kopíruje Vaše pohyby, a tím při sezení zároveň posilujete zádové svalstvo. Apollo Vám nedovolí sedět v nesprávné pozici s „kulatými“ zády, díky speciálnímu ergo­nomickému tvaru zádové opěrky, který správně a zároveň i příjemně… více >
Autokemp Apollo, Lednice | LevneUbytovani.net
Kemp s kapacitou 280 lůžek; Adresa: ATC Apollo (autokemp Apollo, nesprávně Apolo), Lednice. Provozovatel: Arcoris s.r.o., Slovácká 722/4, 690 02 Břeclav.


4k blu ray. Download. DVDrip. Avi. MP4. Ulozto.1080p. Zdarma. iPad. Český Film. České. 480p. Hd. Celý Film. BDrip. Cz dabing. Film online. Full Movie. Český Dabing. Česká.. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Stáhnout. Watch Free. Stream. iPhone. 720p. Cz titulky. Ke Shlednutí