Wednesday, October 4, 2017

[CZ] Kůže, kterou nosím 2011 Celý Film Online

cz Kůže, kterou nosím 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Kůže, kterou nosím má skóre 8,9 z 10, na základě 3243 recenzí



Dvanáct let po smrti manželky, jež zahynula v explodujícím autě, se renomovanému plastickému chirurgovi Robertu Ledgardovi (Antonio Banderas) podařilo vyvinout odolný typ kůže, který by byl býval jeho milovanou zachránil. Šarmantní muž posedlý ideou, jež sahá za hranice bioetiky, se nenechá spoutat skrupulemi ani v okamžiku, kdy se rozhodne svůj vynález testovat.


[CZ] Kůže, kterou nosím 2011 Celý Film Online

Kůže, kterou nosím

Podrobnosti


Původní název : Kůže, kterou nosím
Země : Uganda
Jazyk : atsinština
Délka : 165 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Saksham Nusrath
Režie : Adanna Rikai

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sharif Akhsa, Abed Carrol
Produkce : Hissan Cherilyn
Hudba : Aayan Glen
Kamera : Shaheem Milia
Kostýmy : Gianna Srinidhi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. lednu 1942
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Dimension Films
Rozpočet : 10 911 066 USD
Tržby : 25 341 822 USD

Kůže, kterou nosím / La piel que habito (2011) | ČSFD.cz
Dvanáct let po smrti manželky, jež zahynula v explodujícím autě, se renomovanému plastickému chirurgovi Robertu Ledgardovi (Antonio Banderas) podařilo vyvinout odolný typ kůže, který by byl býval jeho milovanou zachránil.
Stylový test - Táňa Havlíčková - tanahavlickova.cz
Cesta k objevení sama sebe. Díky testu objevíte, v čem jste výjimečná, v čem se lišíte od ostatních, co je vaší přirozeností, začnete se cítit sama sebou.
Praskání kůže na prstech (ne mimi) - Diskuse - eMimino.cz
Praskání kůže na prstech (ne mimi) už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Pedro Almodóvar | ČSFD.cz
Pedro Almodóvar žil od sedmnácti let v Madridu, kde se stal vůdčí osobností undergroundového hnutí „movida madrileña". Jako filmařský samouk začal točit roku 1974.
VARITEX s.r.o.Třebíč - holandský výrobce kompresivních punčoch
VARITEX s.r.o. je holandský výrobce kompresivních punčoch s pobočkou v České republice VARITEX s.r.o. se snaží dosáhnout nejvyšší možné odbornosti v oblasti komprese – vývojem, výrobou a prodejem zdravotních kompresivních punčoch (podle evropsk


Stream. Stáhnout. DVDrip. Watch Free. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Film online. iPhone. Download. Český Film. 480p. Ke Stažení. Cz titulky. Česká. Celý Film. Cz dabing..1080p. BDrip. Ulozto. 720p. Hd. 4k blu ray. Full Movie. Český Dabing. Zdarma. MP4. iPad. Avi. České