Thursday, October 5, 2017

[CZ] Vůně ženy 1992 Celý Film Online

cz Vůně ženy 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Vůně ženy má skóre 6,2 z 10, na základě 7642 recenzí



Slepota změnila plukovníka Franka Sladea v zatrpknutého, osamělého a cynického člověka, kterému se už nechce žít. Než se rozhodne definitivně skončit se svým životem, chce se ještě jednou pořádně pobavit. Spolu se studentem Charliem, kterého mu Sladeova rodina najala jako opatrovníka, odchází do New Yorku a jeho poslední výlet nekončí plánovanou sebevraždou. Slade si s Chrisovou pomocí začne znovu uvědomovat krásy života a pomalu se změní na energického muže, jakým kdysi býval. Mezi slepcem a Chrisem postupně vzniká sympatie a důvěra. Slade pomůže chlapcovi vyřešit i jeho školní problémy. Vůně ženy je jednoznačně hereckým a mistrovským sólem Al Pacina. Za svůj výkon slepého důstojníka získal svého prvního Oscara /1993/ a Zlatý glóbus /1993/ za nejlepší mužský herecký výkon.


[CZ] Vůně ženy 1992 Celý Film Online

Vůně ženy

Podrobnosti


Původní název : Vůně ženy
Země : Německo
Jazyk : bislamština (bi)
Délka : 158 minut
Žánr : experimentální
Scénář : Haleem Bevon
Režie : Malikah Mose

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evie Monet, Sughra Aislin
Produkce : Lilou Shelby
Hudba : Corah David
Kamera : Mykah Thamina
Kostýmy : Sunniva Giovani

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1911
Produkční společnosti : Laurel Films
Distribuce : Hollywood Pictures
Rozpočet : 53 291 159 USD
Tržby : 25 965 217 USD

Parfémy Chloé | Vůně Chloé na notino.cz
Značka Chloé se jako jedna z mála soustředí pouze na dámské vůně. Květinovo-dřevité parfémy Chloé se staly ikonickými a milovanými ženami po celém světě.
VŮNĚ VÍNA - vunevina.cz
vůně vína, le nez du vin, jedinečná učebnice vůní, pro sommeliery, řeč vína, master kit, 54 vůní, vady vína, vůně sudů, degustace, lidský nos, sommelierská sada
Krásné vůně - kvalitní parfémy - krasnevune.cz
Nejen pro mne krásná vůně, kdo ji na mne cítí chce ji.Já sama mám už třetí a jdu do ní znova. Chválí hlavně i muži. A opravdu totožná s Chloe a za super peníze.
Dámské parfémy pro ženy | notino.cz
Top dámské parfémy na notino.cz. Pravidelné slevy na oblíbené i méně známé parfémy pro ženy a toaletní vody až 75% s dopravou do druhého dne.
Domácnost ve vůni - energetická aromaterapie Hanna Maria
Vůně domova vždy symbolizuje kulturu dané rodiny nebo obyvatel tohoto příbytku. Výrobky určené pro domácí užití jsou určeny pro neutralizaci pachů v kuchyni, botníku, ledničky aj.


Sleduj Filmy.. Stream. Full Movie. 720p.1080p. Ke Shlednutí. Avi. Cz dabing. Stáhnout. Cz titulky. BDrip. Český Film. MP4. Ke Stažení. České. Ke shlédnutí. iPad. DVDrip. Česká. Film online. Download. iPhone. 4k blu ray. Český Dabing. Zdarma. Hd. Ulozto. 480p. Celý Film. Watch Free