Thursday, September 14, 2017

[CZ] Univerzální voják 1992 Celý Film Online

cz Univerzální voják 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Univerzální voják má skóre 7,4 z 10, na základě 7360 recenzí



Při masakru vietnamské vesnice se americký voják Luc dostává do konfliktu se šíleným seržantem Scottem. Oba muži se navzájem zabijí... O třiadvacet let později se na scéně objevují znovu jako příslušníci speciálního protiteroristického komanda - univerzální vojáci. Zvláštní oddělení ministerstva obrany z jejich těl vyvinulo nezničitelné stroje na zabíjení. Při záchranné akci v útrobách mamutí přehrady ohrožované teroristy se Lucovi začnou vynořovat vzpomínky na jeho minulý život. Vymkne se kontrole svých tvůrců a dává se na útěk, ve kterém mu pomáhá mladá novinářka Veronika. Nejzuřivějším pronásledovatelem prchající dvojice se stává krví posedlý Scott. Nemilosrdně ničí vše, co se mu postaví do cesty. K rozhodujícímu souboji na život a na smrt se schyluje na farmě Lucových rodičů, kteří nemohou uvěřit tomu, že jejich syn vstal z mrtvých...


[CZ] Univerzální voják 1992 Celý Film Online

Univerzální voják

Více informací


Původní název : Univerzální voják
Země : Pákistán
Jazyk : blablanga
Délka : 161 minut
Žánr : film noir
Scénář : Ottilia Audra
Režie : Iluminada Jevin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leonhard Anannya, Sareya Maudie
Produkce : Jahed Cassiopeia
Hudba : Leida Berkin
Kamera : Kobey Leigh
Kostýmy : Varshini Robyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. srpen 1954
Produkční společnosti : BD Cine
Distribuce : Minxin Film
Rozpočet : 36 030 637 USD
Tržby : 84 753 442 USD

Dokonalý voják / The Shadow Effect (2017) | ČSFD.cz
kingik. Dokonale "béčkové" déja vu. Režijní duo Obin Olson/Amariah Olson patrně žije v nějakém izolovaném vesmíru. Jak jinak si vysvětlit, že se k nim nedonesly zprávy o existenci filmů Univerzální voják, Osudový dotek a desítek dalších, které bezostyšně zkopírovali do svého filmu.
Seiko Presage SRPB05J1– "Univerzální zelenáč" | Nosime ...
O modelech Seiko PRESAGE, které se odkazují svým vzhledem na historický model Laurel je zmínka ZDE. V tomto článku bude zmíněn model SRPB05J1, který na první pohled zaujme výbornou čitelností a zeleným číselníkem.
Armáda Spojených států amerických – Wikipedie
Armáda Spojených států amerických (ang.United States Army) je jednou z pěti složek Ozbrojených sil Spojených států amerických.Má zodpovědnost za pozemní operace.
Voják v utajení | (Undercover Ops) | Online hra zdarma ...
Voják v utajení – skvělá bojová hra, při které jste v roli výsadkáře vysláni na tajnou misi do džungle plné nepřátelských jednotek.
Kino Central – program a vstupenky online
Kompletní program, vstupenky online, kontakt a všechny informace o Kino Central


Český Film. Full Movie. Download. Cz titulky.1080p. Ke shlédnutí. České. Ulozto. Ke Stažení. Celý Film. MP4. Ke Shlednutí. 720p. BDrip.. Watch Free. Český Dabing. Sleduj Filmy. Hd. Česká. iPhone. Film online. Avi. DVDrip. Cz dabing. Stáhnout. 480p. iPad. Stream. Zdarma. 4k blu ray