Friday, September 15, 2017

[CZ] Orel Deváté legie 2011 Celý Film Online

cz Orel Deváté legie 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Orel Deváté legie má skóre 6,3 z 10, na základě 1155 recenzí



Dobrodružné drama z dob římského impéria se stoupající hvězdou stříbrného plátna Channingem Tatumem v hlavní roli. V roce 140 n. l. se dva muži, římský voják Marcus (Tatum) a jeho otrok Esca (Jamie Bell), vydávají na nebezpečnou cestu na sever za hranice dosud známého světa. Dvacet let před osudnou výpravou se římská Devátá legie pod vedením Flavia Aquily vydala dobývat divoký Sever. Žádný z pěti tisíc vojáků slavné legie se z válečné výpravy nevrátil. Spolu s nimi se ztratil i zlatý Orel, jejich emblém a odznak síly. Nyní se začíná proslýchat, že Orel Deváté legie byl spatřen v divošské svatyni daleko na severu. Flaviův syn Marcus neváhá a v doprovodu svého otroka Escy vyráží do rozlehlých a neprobádaných končin kaledonských hor (dnešní Skotsko) s jasným cílem: postavit se divokým severským kmenům, obnovit čest zmizelého otce a získat nazpět posvátného Orla.


[CZ] Orel Deváté legie 2011 Celý Film Online

Orel Deváté legie

Podrobnosti


Původní název : Orel Deváté legie
Země : Chorvatsko
Jazyk : gudžarátština (gu)
Délka : 140 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Jemel Hamood
Režie : Malayka Olayinka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emee Sharjeel, Elay Seval
Produkce : Dannie Aro
Hudba : Kamyar Farai
Kamera : Aranjit Olga
Kostýmy : Carra Cheska

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. květnu 1990
Produkční společnosti : LVN Pictures
Distribuce : Mercury Radio
Rozpočet : 12 680 428 USD
Tržby : 65 373 727 USD

Historický - FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
Válečný - FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
Prima Max | iPrima
Prima MAX on-line. Zábava na MAX to jsou filmové trháky a novinky včetně televizního programu na max.iprima.cz - je na co se dívat.
TOP 10: Nejlepší filmy odehrávající se v době starověkého Říma
Na stříbrných plátnech se nyní prohání Ben Hur, který se odehrává ve starověkém Římě.Z období plného požitků i násilí vznikla řada snímků. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nich.
812 - Venušina delta, erotický film (1994) (555x555).jpg ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


MP4. Ke Shlednutí. Watch Free. Download. 720p. Stáhnout. Film online. Full Movie. 4k blu ray. České. Stream. Ke Stažení.. Cz dabing. Sleduj Filmy. DVDrip. iPad. iPhone. Hd. Česká. 480p. BDrip. Český Dabing. Ulozto.1080p. Ke shlédnutí. Cz titulky. Avi. Český Film. Zdarma. Celý Film