Thursday, September 14, 2017

[CZ] Horečka sobotní noci 1977 Celý Film Online

cz Horečka sobotní noci 1977 Celý Film Online

★★★★☆

Horečka sobotní noci má skóre 7,6 z 10, na základě 1394 recenzí



Vůně kolínské, květinová košile, obtažené kalhoty dole rozšířené a boty s vysokými podpatky, diskohudba Bee Gees, taneční parket jen pro sebe a svou dívku - taková je představa Tonyho (John Travolta) o správně prožité sobotní noci po šesti dnech dřiny v obchodě s barvami. Život ale nejsou jen světla sobotních diskoték Tony pod vlivem své partnerky Stephanie i svého bratra přestává pouze snít a hledá nové perspektivy tam, kde doopravdy jsou. John Travolta v roli bravurního tanečníka spolu s hudbou skupiny Bee Gees rozpoutal v sedmdesátých letech obrovskou vlnu zájmu o disko a stali se na dlouhou dobu idoly miliónů lidí na celém světě.


[CZ] Horečka sobotní noci 1977 Celý Film Online

Horečka sobotní noci

Podrobnosti


Původní název : Horečka sobotní noci
Země : Benin
Jazyk : turkmenština (tk)
Délka : 154 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Estere Igli
Režie : Siri Naysharn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dash Garion, Aloniab Georgianne
Produkce : Orestis Amitis
Hudba : Tomiko Alamin
Kamera : Loryn Sathvik
Kostýmy : Cas Haruki

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. prosinec 1972
Produkční společnosti : Film Workshop
Distribuce : Taishō Katsuei
Rozpočet : 10 608 970 USD
Tržby : 99 714 689 USD

Horečka sobotní noci | Městské divadlo Brno
HOREČKA SOBOTNÍ NOCI – ŠACHOVÁ TANEČNÍ PARTIE Josef Meszáros 26. únor 2018 zdroj www.scena.cz (…) Principál a matador divadla Stanislav Moša si dokáže poradit s jakýmkoli scénickým kusem, počínaje původními muzikály a hudebními projekty, které vznikaly na míru souboru, po špičkové muzikálové kusy ze zahraničí.
Sobotní Horečka v Brně. Tady a teď - musical-opereta
Novým hitem brněnské muzikálové scény se stala roztančená Horečka sobotní noci se skladbami kapely Bee Gees. Přečtěte si naši recenzi.
Rozpálená prkna Městského divadla, aneb Horečka sobotní ...
Po velmi úspěšném uvedení muzikálu Flashdance v roce 2013 se Městské divadlo Brno třetí muzikálovou premiérou této sezóny vrátilo k žánru tanečního muzikálu. Sáhlo přitom po dalším legendárním kousku, který proslavil stejnojmenný film a který patří k nejlepším tanečním muzikálům vůbec, po Horečce sobotní noci.
Program leden 2018 | Městské divadlo Brno
Program Městského divadla Brno. Vstupenkový systém, není propojen s Diváckou sekcí. Je to samostatný systém s odlišným přihlašováním.
Program klubu | Paradiso Swingers Club - Klub pro ...
Handcrafted by STUDIO SYNAPSE Na začátek stránky. Menu. Club Paradiso; O nás; Program klubu; Vše o návštěvě


720p. Český Film. MP4. Cz dabing. 4k blu ray. Stáhnout. Česká. Stream. Ulozto. Download. 480p. České. Hd.1080p.. BDrip. Ke Stažení. iPad. Watch Free. Ke shlédnutí. Avi. Film online. Ke Shlednutí. Zdarma. Full Movie. DVDrip. Cz titulky. Celý Film. Český Dabing. iPhone. Sleduj Filmy