Sunday, September 24, 2017

[CZ] Tři barvy: Červená 1994 Celý Film Online

cz Tři barvy: Červená 1994 Celý Film Online

★★★★☆

Tři barvy: Červená má skóre 5,7 z 10, na základě 9467 recenzí



Poslední dílo trilogie Třech barev. Díky mladé a úspěšné modelce Valentine se dostáváme na focení do Švýcarska, kde ji náhoda přivede ke starému soudci. Skrz optiku nevinné Valentine postupně objevujeme starcova tajemství a minulost...Psychologické drama, mnohými kritiky označované za autorovo shrnutí celé jeho tvorby, byla nominovaná na Oscara ve třech kategoriích (režie, scénář, kamera) a získala Césara za hudbu.


[CZ] Tři barvy: Červená 1994 Celý Film Online

Tři barvy: Červená

Více informací


Původní název : Tři barvy: Červená
Země : Bangladéš
Jazyk : lingalština (ln)
Délka : 165 minut
Žánr : historický
Scénář : Teagan Deona
Režie : Nekita Bhavdeep

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khaya Ehab, Rowley Osaretin
Produkce : Abdirahiim Aksaa
Hudba : Albus Azaria
Kamera : Kateryna Mubashshir
Kostýmy : Melodi Zuhair

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. květen 1998
Produkční společnosti : Compass International
Distribuce : Lucasfilm
Rozpočet : 16 812 602 USD
Tržby : 83 113 820 USD

Tři barvy: Červená / Trois couleurs: Rouge (1994) | ČSFD.cz
Posledné dielo trilógie Troch farieb. Vďaka mladej a úspešnej modelke Valentine (Irène Jacob) sa dostávame na fotenie do Švajčiarska, kde ju náhoda privedie k starému sudcovi (Jean-Louis Trintignant).
Tři barvy: Červená (1994) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tři barvy: Červená Posledné dielo trilógie Troch farieb. Vďaka mladej a úspešnej modelke Valentine (Irène Jacob) sa dostávame na fotenie do Švajčiarska, kde ju náhoda privedie k starému sudcovi (Jean-Louis Trintignant).
Tři barvy: Červená / Trois couleurs: Rouge (1994) | ČSFD.cz
Tři barvy: Červená na mě z celé trilogie zapůsobily rozhodně nejvíce. A z jejich ženských hrdinek je to právě půvabná a křehká Irène Jacob, která mě okouzlila nejvíce. Její postava mi byla nejvíce sympatická.
Tři barvy: Červená — Česká televize - ceskatelevize.cz
Irene Jacobová a Jean-Louis Trintignant v podivuhodné hře osudu. Francouzsko-polský film nominovaný na Oscara (1993). Dále hrají: F. Federová, J.-P. Lorit, S. Le Bihan a další.
Tři barvy: červená (1994) - Trois couleurs: Rouge - FDb.cz
Mladá a půvabná černovláska Valentine Dussautová při večerní jízdě domů neúmyslně na ulici poraní svým autem psa. Po ošetření u veterináře ho, podle adresy na obojku,...


Ulozto. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Česká. Hd. DVDrip. Zdarma. 480p. 720p. MP4. Ke shlédnutí. iPad. Film online. Full Movie. Stáhnout. BDrip. Avi. Sleduj Filmy.1080p. Celý Film.. Český Dabing. Cz dabing. Stream. iPhone. Download. České. Watch Free. 4k blu ray. Český Film. Cz titulky