Sunday, September 24, 2017

[CZ] Rozpolcený 2017 Celý Film Online

cz Rozpolcený 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Rozpolcený má skóre 8,1 z 10, na základě 2552 recenzí



Kevin má nejméně 23 odlišných osobností. Jednoho dne unese za denního světla tři dívky. Zatímco jsou dívky drženy v zajetí, přicházejí na to, že Kevin je pokaždé někdo jiný a nemůžou tak vědět, kdo přijde příště. Je možné, že to bude 9leté dítě nebo snad starší dáma. Kevin se svými mnohonásobnými identitami dokáže pouhými myšlenkami změnit vlastnosti svého těla, a dokáže tak vlastně téměř cokoliv. Dny se chýlí ke konci a na povrch vyplouvá, proč byly dívky uneseny. Poslední a nejhorší identita se blíží – "zvíře".


[CZ] Rozpolcený 2017 Celý Film Online

Rozpolcený

Podrobnosti


Původní název : Rozpolcený
Země : Indonésie
Jazyk : nizozemština (nl)
Délka : 169 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Teodoro Ibtihal
Režie : Jye Mazie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anastasia Addiena, Maisee Isma
Produkce : Sanveer Maddi
Hudba : Cennet Devak
Kamera : Shamiya Aayah
Kostýmy : Yehudis Sequoia

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1962
Produkční společnosti : Melnitsa Animation
Distribuce : Percept Picture
Rozpočet : 16 083 330 USD
Tržby : 53 599 654 USD

Rozpolcený / Split (2016) | ČSFD.cz
V Kevinovi se skrývá 23 různých osob. Každou chvílí se má objevit čtyřiadvacátá... Tu pochybnou čest se s ním seznámit dostanou tři studentky, které původně vezl domů na prázdniny otec jedné z nich. Stačila chvilka a místo něj seděl za volantem…
FFFILM: Recenze: Rozpolcený [Split] - 30%
Nejnovější thriller M. Nighta Shyamalana patří k těm filmům, u kterých je vám 90 procent děje jasných z traileru a zbylých 10 procent je nesmyslné WTF.
Horory - FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
Filmy online zdarma v HD | FilmyCZ.com » Stránka 2
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
10 písmen pixwords - Pixwords pomocník
Pixwords pomocník a nápověda pro obrázky na 10 písmen. Odpovědi ke všem obrázkům pro 1. až 6. díl. Celkově 5000 řešení obrázků.


Full Movie. Zdarma. DVDrip. Česká. Avi. Download.. Celý Film. Hd. 4k blu ray. iPhone. Stream. Sleduj Filmy. MP4. Český Dabing. Stáhnout. Cz dabing. České. 720p. Watch Free. Český Film. Cz titulky.1080p. Film online. BDrip. Ke Shlednutí. Ulozto. Ke Stažení. iPad. 480p. Ke shlédnutí