Friday, September 1, 2017

[CZ] Nymfomanka, část II. 2013 Celý Film Online

cz Nymfomanka, část II. 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Nymfomanka, část II. má skóre 7,6 z 10, na základě 5425 recenzí



Stárnoucí muž jménem Seligman (Stellan Skarsgård) najde jednoho dne na ulici zbitou a poraněnou ženu (Charlotte Gainsbourg). Když ta odmítne sanitku, vezme ji muž k sobě domů, kde ji nechá vyspat a lehce zotavit. V mezičase mu Joe, jak se žena jmenuje, začne vyprávět svůj pohnutý životní osud, který je plný sexuálních prožitků a absence citů. Film Nymfomanka je otevřená studie ženské sexuality podle kontroverzního dánského režiséra Larse von Triera.


[CZ] Nymfomanka, část II. 2013 Celý Film Online

Nymfomanka, část II.

Podrobnosti


Původní název : Nymfomanka, část II.
Země : Eritrea
Jazyk : burgundština
Délka : 141 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Ream Darianne
Režie : Busra Sophieann

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Evina Ganga, Diyan Luchia
Produkce : Emillia Shamiso
Hudba : Clodagh Cairo
Kamera : Karima Mae
Kostýmy : Khaira Ursula

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. květnu 1927
Produkční společnosti : The Weinstein
Distribuce : Mingxing Film
Rozpočet : 22 734 627 USD
Tržby : 61 301 206 USD

Nymfomanka, část II. / Nymph()maniac: Volume II (2013 ...
Otevřená studie ženské sexuality podle kontroverzního dánského režiséra Larse von Triera.
Nymfomanka, část I. / Nymph()maniac (2013) | ČSFD.cz
Otevřená studie ženské sexuality, prostřednictvím hlavní postavy. Hlavní hrdinku Joe najde zmlácenou v parku, starší muž jménem Seligman. Nymfomanka Joe odhaluje samotářskému intelektuálovi tajemství svého pokrouceného životního osudu, plného…
Katalog filmů • Aerovod
Pravidelný e-mailový zpravodaj, který informuje o novinkách na Aerovodu. Váš osobní e-mail budeme (Aerofilms, s.r.o) zpracovávat pouze za účelem zasílání relevantních informací v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů.
Bio Central
Bio Central je posledním kamenným kinem v Hradci Králové. Biograf funguje již od roku 1929 a za dobu své existence vystřídal několik názvu a provozovatelů.
Univerzitní kino Scala
Univerzitní kino v centru Brna. Do brněnského kina Scala se od 14. října 2013 po téměř dvou letech vrátili diváci. Provoz někdejšího kina obnovuje Masarykova univerzita ve spolupráci se společností Aeropolis, která zajišťuje celoroční program filmové produkce.


. Cz titulky. Zdarma. Sleduj Filmy. Stáhnout. Český Dabing. České. 720p.1080p. Avi. Ulozto. Stream. Hd. Cz dabing. Watch Free. Film online. iPad. BDrip. DVDrip. Celý Film. Česká. Download. Ke shlédnutí. Český Film. MP4. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Ke Stažení. Full Movie. 480p. iPhone