Wednesday, June 6, 2018

[CZ] Temný rytíř povstal 2012 Celý Film Online

cz Temný rytíř povstal 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Temný rytíř povstal má skóre 8,4 z 10, na základě 6460 recenzí



Gotham se zmítá v temnotách nejistoty poté, co byl jeho maskovaný ochránce uznán vinným ze zločinů, které byly pro dobro lidu uloženy na jeho bedra. Nedůvěru v Batmana, a to co představuje, nahradila u většiny nenávist a pohrdání. Joker možná hnije v polstrované kobce v Arkhamu, ale s úsměvem. Lov na netopýřího muže je totiž v plném proudu a gothamské policejní složky pod vedením komisaře Jima Gordona (Gary Oldman) nejsou to jediné, co jde alteregu miliardáře Bruce Wayna (Christian Bale) po krku. Zdánlivě odnikud se vynořuje jakýsi Bane (Tom Hardy) a nocí se jako stín plíží tajemná kočičí žena Selina Kyle (Anne Hathaway).


[CZ] Temný rytíř povstal 2012 Celý Film Online

Temný rytíř povstal

Více informací


Původní název : Temný rytíř povstal
Země : Makedonie
Jazyk : zuluština (zu)
Délka : 147 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Lillibeth Kaprice
Režie : Sheraz Faris

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amabelle Zhi, Keesha Breanne
Produkce : Tasha Jamilla
Hudba : Horace Berkin
Kamera : Umaiza Tselmuun
Kostýmy : Eddie Aliysha

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. duben 1908
Produkční společnosti : Felis Creations
Distribuce : Impress Telefilm
Rozpočet : 21 278 810 USD
Tržby : 04 360 790 USD

Temný rytíř povstal (2012) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Je tomu již osm let, co se Batman vytratil do noci, čímž se tak z hrdiny změnil v uprchlíka. Tím, že za něj padla vina za smrt Harveyho Denta, obětoval temný rytíř všechno pro to, co společně s komisařem Gordonem považoval za vyšší dobro.
Temný rytíř povstal / The Dark Knight Rises (2012) | ČSFD.cz
Temný Rytíř Povstal je komplikované, EPICKÉ mistrovské dílo, po okraj nasycené postavami, každá s vlastními motivacemi, vlastním vývojem charakteru a samozřejmě unikátními a řádně propletenými dějovými liniemi.
Temný rytíř povstal, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Temný rytíř povstal - Blu-shop.cz
Temný rytíř povstal. The Dark Knight (2008), režie: Christopher Nolan Batman přijal roli mučedníka a roky pyká za hříchy Harveyho Denta. V Gothamu se však začíná objevovat nová hrozba, terorista Bane. Je na čase, aby se Temný rytíř vrátil. Bane by ale mohl být nad jeho síly.
Temný rytíř povstal - film online | FILMTORO
Jaroslav Pikl ohodnotnil Temný rytíř povstal 2012. Když se Christopher Nolan před sedmi lety zmocnil komiksového Batmana a přetavil ho v postavu z masa a ...


BDrip. Ke shlédnutí. Hd. Český Dabing. Ulozto. 720p. Česká. Full Movie. MP4. Cz dabing. Zdarma. 480p.. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Stáhnout. iPad. České.1080p. Celý Film. Film online. Download. Sleduj Filmy. 4k blu ray. iPhone. Watch Free. DVDrip. Cz titulky. Český Film. Stream. Avi