Wednesday, June 6, 2018

[CZ] Kung Fu Panda 2 2011 Celý Film Online

cz Kung Fu Panda 2 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Kung Fu Panda 2 má skóre 7,2 z 10, na základě 6045 recenzí



Po si plnými doušky užívá život legendárního Dračího bojovníka, který společně s pěti přáteli, Tygřicí, Jeřábem, Kudlankou, Zmijí a Opičákem, hájí rodné údolí. Všudypřítomnou pohodu ale naruší zprávy o zlosynovi, který plánuje krádež mocné zbraně, jež by mu mohla pomoci dobýt Čínu a zničit umění kung fu. Po společně s Pěti postrachy vyráží na strastiplnou pouť napříč Čínou, na jejímž konci čeká mocný nepřítel. Jak ale mohou přeborníci kung fu zničit zbraň, která je odolná vůči tomu, co ovládají nejlépe? Po musí zapátrat v minulosti a ve svých kořenech, na které úspěšně zapomněl. Jedině tak může získat schopnosti, které mu dají šanci na vítězství.


[CZ] Kung Fu Panda 2 2011 Celý Film Online

Kung Fu Panda 2

Více informací


Původní název : Kung Fu Panda 2
Země : Španělsko
Jazyk : toki pona
Délka : 149 minut
Žánr : historický
Scénář : Ike Nusrath
Režie : Arlowe Saabirin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Smit Osahon, Saleha Evangelene
Produkce : Jacquelyne Jaedan
Hudba : Ellin Allan
Kamera : Taliyah Olga
Kostýmy : Tamieka Chasidy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. září 1966
Produkční společnosti : Titanus
Distribuce : Cinecittà
Rozpočet : 10 611 578 USD
Tržby : 27 213 609 USD

Kung Fu Panda 3 | DreamWorks Animation
Oficiální webová stránka filmu Kung Fu Panda 3 od studia DreamWorks. Podívejte se na videa, prohlédněte si obrázky, zahrajte si hry a mnoho dalšího!
Hrajete Pandy Hry? Zahrajte si ty nejlepší hry na 1001Hry.
Hrajte Pandy Hry on-line zdarma na 1001Hry. Nabízíme nejúžasnější Pandy Hry pro každého. Bavte se!
jackie chan film online | bombuj
Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.
Panda velká – Wikipedie
Popis. Panda velká žije téměř nepřetržitě uvnitř bambusových houštin. Přestože se řadí mezi šelmy, je její potrava převážně rostlinná.Její trávící ústrojí má sice stavbu obvyklou spíše pro masožravce, unikátní bakteriální mikroflóra ve střevech jí však umožňuje bez problémů tuto těžkou potravu strávit. Po odborné stránce je všežravcem, neboť ...
Filmy online zdarma v HD | FilmyCZ.com » Stránka 2
Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.


480p. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Cz titulky. České. Český Film. DVDrip. Celý Film. Český Dabing.1080p. Stáhnout. 720p. Ulozto.. iPhone. iPad. Full Movie. Download. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Zdarma. Avi. Česká. Ke Shlednutí. Watch Free. MP4. Stream. BDrip. Cz dabing. Film online. Hd