Thursday, June 14, 2018

[CZ] Star Trek VI - Neobjevená země 1991 Celý Film Online

cz Star Trek VI - Neobjevená země 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Star Trek VI - Neobjevená země má skóre 7,4 z 10, na základě 4835 recenzí



Po dlouho trvajících válkách se Federace a Klingonská říše připravují na mírový summit. Je to možná poslední šance na mír mezi odvěkými rivaly. Kapitán Kirk a jeho posádka jsou pověřeni uvítáním nejvyššího kancléře Klingonů. Poté, co je vesmírná loď Klingonů záhadně zničena a kancléř zavražděn, je to Kirk, kdo se stává hlavním podezřelým. Každý ví, že ta "zviřata" nenáviděl a že jim nikdy neodpustil smrt svého syna. Kapitán Kirk a posádka lodi Enterprise čelí prozatím své největší hrozbě. Musí očistit své jméno, najít opravdové viníky a zabránit tak všezničující válce.


[CZ] Star Trek VI - Neobjevená země 1991 Celý Film Online

Star Trek VI - Neobjevená země

Podrobnosti


Původní název : Star Trek VI - Neobjevená země
Země : Černá Hora
Jazyk : grónština (kl)
Délka : 163 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Lava Odera
Režie : Feodor Essan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaya Bethen, Cardell Haiden
Produkce : Kyren Tiahna
Hudba : Alesha Mayda
Kamera : Karlo Elton
Kostýmy : Salome Juhena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. prosinec 1902
Produkční společnosti : Teddington Studios
Distribuce : RVK Studios
Rozpočet : 75 470 450 USD
Tržby : 89 455 039 USD

Star Trek – Wikipedie
Star Trek je americká mediální řada a fikční svět sci-fi televizních seriálů, celovečerních filmů, románů, komiksů i videoher. Je odvozena od původního seriálu Star Trek ze druhé poloviny 60. let 20. století, který vytvořil scenárista a producent Gene Roddenberry.
Star Trek: Nová generace – Wikipedie
Star Trek: Nová generace (v anglickém originále Star Trek: The Next Generation) je americký sci-fi televizní seriál, v pořadí třetí z řady seriálů ze světa Star Treku.
Star Trek (2009) | ČSFD.cz
M.a.t.t. Najlepšie sci-fi od Pomsty Sithov a s veľkým náskokom najlepší Star Trek s pôvodnou postádkou, ktorá mi prostredníctvom starých filmov k srdci vôbec neprirástla.
Star Trek: Do neznáma / Star Trek Beyond (2016) | ČSFD.cz
Shakers. Slabšie ako Džej Džejové diely, ale na druhú stranu je to fajn Linovský akčné. Aj pri dvoch hodinách Star Trek Beyond nestráca dych.


Film online. iPhone. Ke shlédnutí. Stream. České. MP4. Český Film. Full Movie. Stáhnout. Ulozto. Český Dabing. Hd. DVDrip. Avi.. Česká. Cz titulky. Celý Film. Download. 480p. Cz dabing. Watch Free. Ke Shlednutí. 720p. BDrip. iPad. Zdarma. 4k blu ray. Ke Stažení.1080p. Sleduj Filmy