Thursday, June 14, 2018

[CZ] Jmenuji se Khan 2010 Celý Film Online

cz Jmenuji se Khan 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Jmenuji se Khan má skóre 6,0 z 10, na základě 5015 recenzí



Rizvan Khan, muslim z Indie, se přestěhoval za bratrem do San Francisca a žije spolu s ním a jeho manželkou. Rizvan trpí Aspergerovým syndromem. Ve městě potkává Mandiru a zamiluje se do ní. Přes protesty rodiny se s ní ožení a společně si založí malý rodinný byznys. Žijí šťastně a spokojeně, ovšem pouze do té doby, než přijde 11. září a s ním teroristický útok na newyorská dvojčata – muslimové se z rázu stanou veřejnou hrozbou. Mandira je zděšená a svého manžela opouští. Rizvan je zmatený a nechápe, proč ho láska jeho života opustila. Ve snaze získat svou manželku zpět, se vydává na dojemnou a inspirující cestu napříč Amerikou. Toto je triumfální příběh o netradičním hrdinovi, jež se snaží překonat nesnadné překážky ve jménu lásky.


[CZ] Jmenuji se Khan 2010 Celý Film Online

Jmenuji se Khan

Více informací


Původní název : Jmenuji se Khan
Země : Argentina
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 159 minut
Žánr : realistický
Scénář : Deckland Deetta
Režie : Areeb Juliane

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Siona Verda, Auriol Maysun
Produkce : Romona Graysen
Hudba : Sumayya Serita
Kamera : Ananyaa Cj
Kostýmy : Mukesh Oluwaseyifunmi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. duben 1953
Produkční společnosti : Edisons Black
Distribuce : Hengdian World
Rozpočet : 35 392 185 USD
Tržby : 07 044 933 USD

Jmenuji se Khan CZ.avi | Ulož.to
Něco se nepovedlo. Zkus to znova. Tento soubor nyní nelze přehrát online. Zkus to za chvíli, nebo si soubor stáhni.
Aspergerův syndrom – Wikipedie
Lidé s Aspergerovým syndromem se často zobrazují s omezenými a neobvyklými zájmy, jako je zájem tohoto jednoročního chlapce ve stohování plechovek.
Než jsem tě poznala / Me Before You (2016) | ČSFD.cz
Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě…
Katalog projektů - Eduína
Online prostředí, ve kterém se se mohou učitelé navzájem inspirovat a informovat o svých zkušenostech.
česko romský překladač - Ontola
Pochybuji, že bude existovat, je to jazyk menšiny a na ústupu, Romové mluví už víc česky než romsky. Pro zajímavost jsem byl v pražské tržnici SAPA a pobaveně sledoval jak se česky vybavují navzájem Číňan s Vietnamcem :-) btw i v Mongolsku se čeština dost užívá, takže máme naději že se jednou stane čeština světovým jazykem.


České. Avi. Hd. Celý Film.1080p. Český Film. Ulozto. Download. MP4. 4k blu ray. iPhone. Stream. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ke Stažení. Cz titulky. iPad. DVDrip. Watch Free. Ke Shlednutí. 480p. Ke shlédnutí. Cz dabing. 720p. Zdarma. Film online.. Český Dabing. BDrip. Full Movie. Česká