Saturday, June 2, 2018

[CZ] Nesmiřitelní 1992 Celý Film Online

cz Nesmiřitelní 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Nesmiřitelní má skóre 8,2 z 10, na základě 0204 recenzí



Nemilosrdně realistický pohled na americký Západ zobrazuje bývalého pistolníka a lupiče Munnyho vyrovnat se s minulostí. Již jedenáct let mlčí jeho pistole a opotřebovaný muž se snaží starat se co nejlépe o své děti a farmu na kansaské prérii. Jednoho dne je v blízkém městečku pořezána jedna z prostitutek. Pachateli jsou dva kovbojové, kteří jsou místním šerifem symbolicky "odsouzeni" k zaplacení pokuty v podobě sedmi koní. Ostatní holky se však složí na vypsání odměny za likvidaci obou kovbojů. Značná částka donutí Schofield Kida, aby vyhledal Munnyho a požádal jej o spolupráci. Starý pistolník souhlasí pod podmínkou, že se podaří získat i jeho bývalého partnera Neda Logana. I ten odložil svou zbraň již před lety a žije s jednou Indiánkou na malé farmě. Nabízená částka přesvědčí i jeho. Šerif se snaží odradit zestárlé pistolníky od jejich záměru. Novinář Beauchamp, který sbírá materiál o životě na Západě, má nečekanou příležitost setkat se s legendárními střelci tváří v tvář.


[CZ] Nesmiřitelní 1992 Celý Film Online

Nesmiřitelní

Podrobnosti


Původní název : Nesmiřitelní
Země : Panama
Jazyk : estonština (et)
Délka : 157 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Shaunak Atanas
Režie : Jordina Ansar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dhruvisha Ghina, Colm Elsey
Produkce : Owan Josi
Hudba : Javeriah Johanan
Kamera : Merrilee Anvika
Kostýmy : Lander Laquita

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. březen 1937
Produkční společnosti : Yari Film
Distribuce : Sagafilm
Rozpočet : 87 601 774 USD
Tržby : 23 086 018 USD

Clint Eastwood – Wikipedie
Problémy s přehráváním? Nápověda .
Gene Hackman | ČSFD.cz
Vyrůstal ve státě Illinois, kde jeho otec působil jako novinář. V letech 1947 až 1952 absolvoval službu u válečného námořnictva na Havaji, v Číně a Japonsku, kde získal také diskžokejské zkušenosti.
Americký sniper – Wikipedie
Americký sniper (v anglickém originále American Sniper, česky Americký odstřelovač) je americký životopisný film z roku 2014. Natočil jej režisér Clint Eastwood.
Brasil vs Argentina 2017/2018 | Online hra zdarma ...
Brasil vs Argentina 2017/2018 je parádní sportovní hra, ve které se proti sobě postaví nesmiřitelní rivalové, kterými jsou národní fotbalové týmy Brazílie a Argentiny.
Nejlepší westerny - filmer.cz
Seznam nejlepších westernů a filmů z divokého západu v databázi Filmer.


MP4. Watch Free. iPad. Ulozto. Sleduj Filmy. Avi. BDrip. Zdarma. Stream. Cz dabing. iPhone. Stáhnout. 720p. Hd. Český Dabing. Download. Česká. České. 4k blu ray. DVDrip. Ke shlédnutí. Ke Stažení. 480p. Ke Shlednutí. Film online..1080p. Full Movie. Celý Film. Český Film. Cz titulky