Saturday, June 2, 2018

[CZ] Nepřítel 2013 Celý Film Online

cz Nepřítel 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Nepřítel má skóre 6,4 z 10, na základě 5243 recenzí



Adam je univerzitní profesor historie. Jeho dny se skládají z neustále se opakující rutiny výuky, večera s přítelkyní a spánku. Když mu kolega doporučí film ke zhlédnutí a Adam se na něj jednoho večera podívá, uvidí v něm svého dvojníka – herce Anthonyho St. Claira. Od té chvíle se Adam stává posedlý touhou herce vyhledat a kontaktovat ho. Podivné události, které tím rozpoutá, však od základů změní nejen jeho život. Pochmurný atmosférický thriller je po úspěšném Zmizení druhou spoluprací kanadského režiséra Denise Villeneuvea s Jakem Gyllenhaalem.


[CZ] Nepřítel 2013 Celý Film Online

Nepřítel

Více informací


Původní název : Nepřítel
Země : Guyana
Jazyk : sesotho (st)
Délka : 140 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Cortnie Deetta
Režie : Yasmine Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chardonnay Nadja, Albin Lania
Produkce : Vinit Sang
Hudba : Leida Saliha
Kamera : Reginae Thamina
Kostýmy : Bilan Gaius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. listopad 1942
Produkční společnosti : Lennauchfilm
Distribuce : Four Star
Rozpočet : 33 650 683 USD
Tržby : 17 010 573 USD

Nepřítel striptýzu | (Striptease Enemy) | Online hra ...
Nepřítel striptýzu – podívejte se na humorné video, ve kterém břichatý moralizátor přeruší slibně se rozvíjející podívanou.
Chlamydie – zákeřný nepřítel | Wobenzym
Závažný problém pro zdraví ženy i muže představují záněty pohlavních ústrojí vyvolané bakteriemi typu chlamydií. Onemocnění chlamydiemi je mimořádně úporné a často se opakuje, nebo přetrvává v chronické formě.
Nepřítel státu | Příběhy lidí
"Hodili mi na krk, že jsem korupčník, pedofil, odposlouchávali mě, sledovali, manipulovali lidi kolem mě, odřízli mě od peněz."
Nepřítel státu / Enemy of the State (1998) | ČSFD.cz
Stačí letmé a nechtěné setkání s bývalým spolužákem Zavitzem a z úspěšného washingtonského právníka Roberta Deana (Will Smith) se stává "nepřítel státu" číslo jedna.
George Soros: Nepřítel Evropy? | Pravý prostor
George Soros je už dlouhá léta pokládán za jednu z nejproblematičtějších postav globální politiky. Západoevropská média jej často vykreslují jako bohatého a blahosklonného tvůrce veřejného mínění levicového smýšlení, který se prostřednictvím podpory a spolupráce s četnými nevládními neziskovými organizacemi ...


. Česká. Zdarma.1080p. iPad. Ulozto. 480p. Cz titulky. Avi. DVDrip. 4k blu ray. Watch Free. Stáhnout. České. Sleduj Filmy. MP4. Film online. Celý Film. Český Dabing. iPhone. BDrip. Full Movie. 720p. Ke Shlednutí. Hd. Download. Stream. Český Film. Cz dabing. Ke Stažení. Ke shlédnutí