Saturday, May 12, 2018

[CZ] Vykolejená 2015 Celý Film Online

cz Vykolejená 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Vykolejená má skóre 6,9 z 10, na základě 9463 recenzí



Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní se* závazně opakovat.


[CZ] Vykolejená 2015 Celý Film Online

Vykolejená

Více informací


Původní název : Vykolejená
Země : Švédsko
Jazyk : makedonština (mk)
Délka : 155 minut
Žánr : road movie
Scénář : Romaana Waled
Režie : Dacre Courage

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kyu Kathlyn, Bridgie Balaal
Produkce : Nasr Abie
Hudba : Seyda Kisa
Kamera : Mykah Brenden
Kostýmy : Alyra Elysse

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. únor 1947
Produkční společnosti : Eiken
Distribuce : Rapi Films
Rozpočet : 22 331 184 USD
Tržby : 87 140 653 USD

TvojeFilmy.cz - Online filmy zdarma
Online filmy zdarma. Shrekovy Vánoce (2007) Peklo s princeznou (2009) Sám doma (1990)
www.NACERNO.cz
Kam za Jiřím Černým->Články v novinách: Alba o Vykolejené, kytaře megafonové drsnosti, věčných blues, a rychlíkové cestě Brno – Praha. Kdy naposled vyšlo album tak objevných českých milostných písniček jako je Vykolejená od skupiny JABLKOŇ?
Rock-jazz
02.12.2016 Jablkoň 40. Rok 2017 bude totiž ve znamení 40. výročí Jablkoně, k čemuž chystáme oslavné turné.Před pár dny bylo pokřtěno nové album Vykolejená.
Komedie - online filmy ke shlédnutí zdarma » Stránka 9
Příběh ve filmové novince roku 2015 «Vykolejená» velmi zábavný a zajímavý, doporučujeme komedie online ke shlédnutí ve vysoké kvalitě.
Brie Larson | ČSFD.cz
„Je velmi děsivé dovolit světu, aby vás viděl." Herečka a zpěvačka s rodným jménem Brianne Sidonie Desaulniers se narodila 1. října 1989 v kalifornském Sacramentu.


Sleduj Filmy.. Cz dabing. Cz titulky. Avi. BDrip. DVDrip. iPad. Česká. České. Ke Stažení. Stáhnout. Film online. Ulozto. Hd. 4k blu ray. iPhone. Zdarma. Celý Film. Český Film. MP4. Český Dabing. Watch Free. Download. 720p.1080p. 480p. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Stream. Full Movie