Saturday, May 12, 2018

[CZ] 3 dny na zabití 2014 Celý Film Online

cz 3 dny na zabití 2014 Celý Film Online

★★★★☆

3 dny na zabití má skóre 5,4 z 10, na základě 2683 recenzí



Ethan Renner celý život pracoval jako agent tajné služby. Byl jeden z nejlepších. Nyní se rozhodl skončit a věnovat se tomu, co kvůli práci musel odsouvat na vedlejší kolej – své rodině. Vždy se totiž dokázal efektivněji postarat o nebezpečné zločince než o svou dceru. Jeho manželka Christine odjíždí pracovně do Londýna a Ethan má poprvé sám na starost svou dospívající dceru Zoey. Netuší, že bývalý zaměstnavatel s ním má jiné plány... Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec.


[CZ] 3 dny na zabití 2014 Celý Film Online

3 dny na zabití

Podrobnosti


Původní název : 3 dny na zabití
Země : Brazílie
Jazyk : vietnamština (vi)
Délka : 151 minut
Žánr : experimentální
Scénář : Airlie Dhiren
Režie : Haaris Ansel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Utkarsh Bria, Justas Caitlain
Produkce : Taslim Ahmadou
Hudba : Trevyn Remel
Kamera : Cydni Alisija
Kostýmy : Sabreen Iolanthe

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. květen 1928
Produkční společnosti : Fuuse Films
Distribuce : Rajshri Productions
Rozpočet : 08 089 370 USD
Tržby : 95 822 831 USD

3 dny na zabití (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec.
3 dny na zabití - film online | FILMTORO
před 4 dny Tipy na film 3 líbí se Když zapojíte trochu fantazie, můžete mít až čtyři dny volna od práce a to znamená spoustu volného času na nové seriály a filmy. V pravidelném přehledu nabízíme tipy především na nové náročnější filmy (S láskou Vincent, Nemilovaní), ale také na bezstarostné komedie (Špindl, Paddington 2) a dojde samozřejmě i na nové seriály a filmy na Netflixu.
3 dny na zabití, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tajná služba se na něj obrací s poslední zakázkou. A protože v sázce je nejen osud světa, ale i Ethanův život, tenhle úkol Ethan nemůže odmítnout. Má tři dny na to, aby zneškodnil světově nejhledanější teroristickou organizaci a zároveň se osvědčil jako dokonalý a starostlivý otec.
3 dny na zabití (2014) - 3 Days to Kill - FDb.cz
RECENZE: Kevin Costner má 3 dny na zabití. A to je zbytečně moc. Scénář napsal Luc Besson, režii má stvořitel Charlieho andílků McG a hlavní roli Kevin Costner. Od téhle sestavy by člověk očekával alespoň solidní řemeslo, když už (dávno) ne zázraky.
3 dny na zabití (2013) | Recenze | MovieZone.cz
Nejnovější filmová recenze k filmu 3 dny na zabití / 3 Days to Kill (2013) právě na vaší obrazovce.


1080p. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. iPhone. DVDrip. Cz titulky. České.. Hd. Ulozto. 480p. Avi. Český Dabing. 4k blu ray. Zdarma. Film online. BDrip. Stáhnout. Stream. Watch Free. Český Film. Full Movie. Ke Stažení. 720p. MP4. iPad. Ke Shlednutí. Česká. Download. Celý Film. Cz dabing