Sunday, May 20, 2018

[CZ] Ultraviolet 2006 Celý Film Online

cz Ultraviolet 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Ultraviolet má skóre 8,5 z 10, na základě 8866 recenzí



Pozdní 21. století, vrcholí občanská válka mezi lidmi a hemophogy (lidé nakažení smrtelným virem). Jsou rychlejší, bystřejší, hbitější, mají lépe vyvinuté všechny smysly ale jednou nevýhodou je to, že do 10 let zemřou a také potřebují krev. Uprostřed celé té vřavy je žena, infikovaná žena. Violet (M.Jovovich), která musí získat a zneškodnit zbraň. Nebezpečnou zbraň pro její druh, který se chystá být vyhuben.


[CZ] Ultraviolet 2006 Celý Film Online

Ultraviolet

Podrobnosti


Původní název : Ultraviolet
Země : Palau
Jazyk : haitština (ht)
Délka : 144 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Na'Eemah Tatjana
Režie : Konstantin Marcela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kelsi Meris, Bhavika Zahir
Produkce : Alicia Che
Hudba : Tanjima Shirwa
Kamera : Meredith Shernice
Kostýmy : Dontay Faeza

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. listopad 1960
Produkční společnosti : Rajshri Productions
Distribuce : 2929 Productions
Rozpočet : 21 385 550 USD
Tržby : 24 493 213 USD

Ultrafialové záření – Wikipedie
Ultrafialové (zkratka UV, z anglického ultraviolet) záření je elektromagnetické záření s vlnovou délkou kratší než má viditelné světlo, avšak delší než má rentgenové záření.Pro člověka je neviditelné, existují však živočichové (ptáci, plazi, některý hmyz), kteří jej dokáží vnímat. Jeho přirozeným zdrojem je Slunce.
Melanom – Wikipedie
Melanom (podle MKN-10 se nazývá zhoubný melanom; též se používá termín maligní melanom) je zhoubný nádor melanocytů, který se vyskytuje převážně na kůži, ale také ve střevu a v oku (viz melanom cévnatky).Je to jeden z méně běžných typů rakoviny kůže, ale je příčinou největšího počtu úmrtí na tato nádorová onemocnění.
Nemocnice Nové Město na Moravě - nnm.cz
Zřizovatelem nemocnice je Kraj Vysočina Zdravotnický portál kraje Vysočina. Systém elektronického objednávání pacientů
Equilibrium (2002) | ČSFD.cz
Chladný svět budoucnosti, kde svoboda a cit jsou mimo zákon. 21. století, svět po třetí světové válce. John Preston je zvláštní agent vycvičený k trestání lidí, kteří nedodržují společností stanovená pravidla. Striktní režim světa budoucnosti…
Pixelové sluneční brýle | Originální dárky a gadgets ...
Sluneční brýle, které nejsou jen takové obyčejné. Jejich zvláštní tvar je dán tím, že jsou designovány tak, jako by byly složeny z jednotlivých pixelů.


Hd. Česká. BDrip. iPad. 720p. Stream. Watch Free. Celý Film. 480p. Avi. Český Film. DVDrip. Zdarma. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. Ulozto. Full Movie. Sleduj Filmy. Download.. České. Film online. Stáhnout. Cz dabing. Ke Stažení. Ke Shlednutí.1080p. Ke shlédnutí. Cz titulky. MP4