Sunday, May 20, 2018

[CZ] Trable v ráji 2009 Celý Film Online

cz Trable v ráji 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Trable v ráji má skóre 6,7 z 10, na základě 5639 recenzí



Písečné pláže, míchané nápoje, masáže a vodní radovánky zdarma, romantické procházky při západu slunce – to by bylo, aby se všechno nespravilo. Jenže věc má malý háček – spíš velký hák. Letovisko vede neortodoxní manželský poradce Monsieur Marcel (Jean Reno), který všem osmi účastníkům nastaví poměrně přísný „výchovný“ režim stylem „Berte, nebo táhněte zpátky na pevninu.“ Manželé se drilu podvolí a dobrovolně se ocitnou v pekle, z něhož mají vyjít posílení, zamilovaní a šťastní. Jednoduchý recept na manželskou harmonii ale neexistuje a pozná to i sám Monsieur Marcel, když páry začnou jeho program sabotovat.


[CZ] Trable v ráji 2009 Celý Film Online

Trable v ráji

Více informací


Původní název : Trable v ráji
Země : Grenada
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Délka : 143 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Arfon Akshayah
Režie : Raoul Io

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marsha Emils, Ellie Noomi
Produkce : Cheng Nader
Hudba : Regen Rikin
Kamera : Taliyah Zavier
Kostýmy : Satsuki Connan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. březen 1967
Produkční společnosti : Destination Films
Distribuce : Goldwyn Pictures
Rozpočet : 19 789 940 USD
Tržby : 30 090 458 USD

Život trochu jinak – Se 3 dětmi na cestě za štěstím
JAKÝ JE ŽIVOT V ZAHRANIČÍ? Jak se nám žije v tropickém ráji? Jak to máme se školou, jak bydlíme, jak si vyděláváme? Nechte si zasílat naše články, zážitky a příběhy do emailu.
Vince Vaughn | ČSFD.cz
Vince je jeden z těch herců, které začala většina vnímat až v roku 2005, a přitom hrají už docela solidní dobu. V soukromém životě je Vince dost bouřlivák.
Tv program - dnes - spustit.cz
Kompletní dnešní tv program všech volně šiřitelných televizí. 06:40 – Powerpuff Girls. V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah.
Jean Reno | ČSFD.cz
„Jsem takový trochu líný lev. Točím si, kdy chci a co právě chci. Ale nezapomeňte, že lev sebou umí také zatraceně mrsknout, když jde o kořist...“
Filmová kritička Mirka Spáčilová v číslech | Michal Blaha
Když umíráš a proběhne ti celý život před očima, přijde Mirka Spáčilová a dá tomu 60 % Tohle mě vždycky zajímalo. Dává opravdu Mirka Spáčilová jenom 60 %?


Watch Free. Český Film. Stáhnout. Cz dabing. Zdarma. Ulozto. BDrip.. Ke shlédnutí. iPhone. Ke Shlednutí. iPad. DVDrip. 720p. Avi. Film online. Celý Film. 4k blu ray. 480p. Stream. Česká. MP4. České. Full Movie. Download. Sleduj Filmy. Cz titulky.1080p. Český Dabing. Ke Stažení. Hd