Wednesday, May 23, 2018

[CZ] Slepičí úlet 2000 Celý Film Online

cz Slepičí úlet 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Slepičí úlet má skóre 7,8 z 10, na základě 0898 recenzí



Tweedyho slepičí farma se na první pohled neliší od ostatních "výroben" vajec. Jenže ve zdejších kurnících za ostnatým drátem plane odbojný duch. Rocky, Ginger a jejich opeření druhové a družky prostě odmítají frustrující úděl "velkoproducentů" vajec, který jednoho dne v nejlepším případě skončí v hrnci, na pánvi či na pekáči. A tak tu čas tráví nejprve pečlivou přípravou a později vlastní realizací úniku. S každým dalším nezdařeným pokusem jejich odhodlání, ale především vynalézavost roste... Celovečerní animovaná komedie SLEPIČÍ ÚLET nezapírá zdroj inspirace ve slavném velkofilmu Velký útěk. Jejími hrdiny ovšem nejsou zajatí spojenečtí vojáci, ale zdánlivě prostoduché slepice a kohouti, vytvoření ve studiu Aarmand Animations.


[CZ] Slepičí úlet 2000 Celý Film Online

Slepičí úlet

Více informací


Původní název : Slepičí úlet
Země : Guatemala
Jazyk : uzbečtina (uz)
Délka : 155 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Venita Serah
Režie : Roanna Cohan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ade Rabina, Triumph Jettie
Produkce : Romona Gwenno
Hudba : Klevis Sebastians
Kamera : Kerby Amillie
Kostýmy : Qazi Corwin

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. březen 1952
Produkční společnosti : Jaaz Multimedia
Distribuce : Toho
Rozpočet : 29 381 560 USD
Tržby : 10 345 134 USD

Inzeráty slepice - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.cz
Vyberte si co potřebujete z 204 aktuálních inzerátů slepice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.
Tlapková Patrola - pohádka pro děti online | HezkePohadky ...
Aktuálně velmi populární kanadská pohádka Tlapková patrola (Paw patrol), kde chlapec Ryder vede svorku psích záchranářů, kteří se snaží ochránit pobřežní město před nebezpečím a hrozbou.
Radka Stupková – Wikipedie
Radka Stupková: Narození: 6. května 1962 Praha, Československo: Národnost: česká: Známá jako: herečka, dabérka, autorka: Web: www.radkastupkova.cz: Některá data mohou pocházet z datové položky.
Pračlověk | Cinemart.cz
Příběh animované komedie Pračlověk se odehrává v dávné době, kdy po naší zemi ještě kráčeli mamuti a lidé si vážili svých rodných jeskyní. Britské studio Aardman Animations v čele s oscarovým režisérem Nickem Parkem po takových filmech jako jsou Slepičí úlet, Wallace a Gromit a Ovečka Shaun přichází s filmem ...
Nick Park | ČSFD.cz
Narodil se v roce 1958 v Prestonu (Anglie). Jeho otec pracoval v BBC a daroval mu vyřazenou kameru. Jedináček Nick si pak ve svém pokoji se zatemněnými okny natáčel animované filmy.


BDrip. Česká. 720p. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Cz titulky. Ke Shlednutí. Avi.1080p. Ulozto. Zdarma. České. DVDrip. Stáhnout. Sleduj Filmy. Download. Full Movie. Film online. Stream. Hd. Cz dabing. iPhone. Český Film. 4k blu ray. 480p. Celý Film. MP4.. iPad. Český Dabing. Watch Free