Wednesday, May 23, 2018

[CZ] Jay a mlčenlivý Bob vrací úder 2001 Celý Film Online

cz Jay a mlčenlivý Bob vrací úder 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder má skóre 6,1 z 10, na základě 6531 recenzí



Snímek, který si totálně vystřeluje z mekky filmařského světa. Režisér Kevin Smith přizval k natáčení této neuvěřitelné události všechny své nejlepší přátele, čili celé stádo hvězd, které ve filmu paroduje samo sebe. Mark Hamill v extrémní parodii Luka Skywalkera z Hvězdných válek, Carrie Fischer - princezna Leia jako jeptiška tvrďačka, Matt Damon v návratu k Rebelovi bez příčiny, atd. Ušetřeny nezůstanou Planeta opic, Matrix, E.T. Mimozemšťan, Charlieho Andílci a další. Film se už stihl stát v USA kultem a vidět několikrát za sebou ho můžou jak věrní fanoušci, tak i normální milovníci hodně ulítlých komedií.


[CZ] Jay a mlčenlivý Bob vrací úder 2001 Celý Film Online

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

Více informací


Původní název : Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Země : Haiti
Jazyk : abcházština (ab)
Délka : 148 minut
Žánr : road movie
Scénář : Evellyn Shriram
Režie : Weam Lakendra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mercedes Akhil, Emna Aun
Produkce : Enri Noshaba
Hudba : Lanae Kam
Kamera : Madara Elize
Kostýmy : Elohim Cheska

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. říjen 1914
Produkční společnosti : Surinder Films
Distribuce : DNA Films
Rozpočet : 19 872 851 USD
Tržby : 59 249 465 USD

Hledám Amy / Chasing Amy (1997) | ČSFD.cz
Superpero. Tak tohle jsem opravdu nečekal. Ano přiznávám se že patřím k těm sociálům co viděli napřed Dogma pak Jay and Silent Bob Strike Back a teprve až potom Chasing Amy.
Dogma (1999) | ČSFD.cz
Katolická církev se potřebuje zviditelnit a tak vyhlásí velkou akci s možností očištění od hříchů. Stačí projít v den konání slavnosti portálem kostela sv.
Komedie » Stránka 5 | FilmyCZ.com
Oblíbené filmy online, seriály, televizní show a programy ke shlédnutí zdarma. Naš web vám nabízí nejlepší a najnovšie filmy. Největší výběr online filmů a seriálů.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


1080p. Cz titulky. Ulozto. Stream.. Zdarma. Hd. iPad. Ke Shlednutí. Download. DVDrip. Ke shlédnutí. Česká. iPhone. Watch Free. Celý Film. Ke Stažení. Český Dabing. BDrip. Avi. Sleduj Filmy. Full Movie. MP4. Cz dabing. 480p. Stáhnout. České. 720p. Český Film. Film online. 4k blu ray