Tuesday, May 29, 2018

[CZ] Rocky 1976 Celý Film Online

cz Rocky 1976 Celý Film Online

★★★★☆

Rocky má skóre 6,4 z 10, na základě 5097 recenzí



Slavné boxerské drama outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Titulní hrdina, neúspěšný třicetiletý boxer Rocky Balboa, pracuje jako výběrčí dluhů pro místního lichváře, boxuje v pokoutních zápasech a neúspěšně se dvoří Adrian, plaché prodavačce v obchodě s drobným zvířectvem. V době, kdy bývalý trenér vyhodí Rockyho z tělocvičny, protože se mu zdá, že jako boxer promrhal svůj talent a je vyřízená existence, chystá se ve Filadelfii boj o titul mistra světa v těžké váze. Protože se však vyzyvatel zranil a nemůže k zápasu nastoupit, vyhlásí obhájce titulu Apollo Creed, že bude boxovat s kterýmkoli místním boxerem, protože chce dokázat, že Amerika je zemí, v níž má každý šanci uspět. Vybere si Rockyho, protože se mu líbí jeho přezdívka Italský hřebec, slibující dobrou publicitu. Zatímco se Rocky nesměle sbližuje s Adrian, rozjíždí se velkolepá reklamní kampaň. Rockyho zpovídají reportéři, všichni se ovšem vysmívají jeho bezelstnosti a nikdo mu nedává sebemenší šanci...


[CZ] Rocky 1976 Celý Film Online

Rocky

Více informací


Původní název : Rocky
Země : Súdán
Jazyk : divehi (dv)
Délka : 154 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Dariya Lucila
Režie : Danyal Vivianna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maddie Saidah, Fathma Maci
Produkce : Ellenie Muhamed
Hudba : Melania Rochelle
Kamera : Scottie Elioenai
Kostýmy : Juwairyah Aymara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. červen 1933
Produkční společnosti : Working Dog
Distribuce : StudioCanal
Rozpočet : 06 072 568 USD
Tržby : 32 701 929 USD

Rocky Club Praha International
Jsme sehraná parta milovníků cestování, máme rádi dobrodružství a cestování je náš koníček. Z tohoto důvodu jsme založili ROCKY CLUB PRAHA INTERNATIONAL, který má za cíl dávat dohromady podobné typy lidí a organizovat dobrodružné expedice na zajímavá místa ve světě.
Greenhorns - Rocky Tab'
Nekomerční projekt www.velkyzpevnik.cz je otevřený zpěvník, do kterého přispívají někteří uživatelé zápisem písní tak, jak je hrají oni sami pro vás ostatní uživatele.
Rocky IV (1985) | ČSFD.cz
Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem.
Rocky Balboa (2006) | ČSFD.cz
Je to už spousta let co stál Rocky Balboa (Sylvester Stallone) v ringu. Jeho milovaná žena Adrian zemřela a jeho syn si zařizuje vlastní život.
ROCKY MOUNTAIN Pipeline Alloy 30 2018 - bikero.cz
Rocky Mountain je pro nás značkou, která předkládá horskou cyklistiku stále ve své nejčistší podobě. Prostě si to vyšlápnout po své ose na kopec a potom si užít pořádný sjezd.


Ke Stažení. Cz dabing. iPad. Hd. Zdarma. Český Dabing. Film online. Full Movie. Celý Film. Avi. Cz titulky. Sleduj Filmy.1080p. iPhone. DVDrip.. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Česká. Ke Shlednutí. MP4. BDrip. Ulozto. Watch Free. Stream. Český Film. Download. České. Stáhnout. 480p. 720p