Wednesday, May 30, 2018

[CZ] Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

cz Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

★★★★☆

Monty Python a Svatý Grál má skóre 5,7 z 10, na základě 9145 recenzí



Král Artuš se vydáva se svým sluhou na pouť napříč Británií, aby okolo sebe shromáždil najlepší z rytířů a přivedl je do svého hradu, Kamelotu. Když už se mu podaří vybrat si najudatnější a najlegendárnejší hrdiny, zjeví se mu Bůh, který ho pověří svatým úkolem - najít Svatý Grál. Tak se udatná skupina vydává na strastiplnou cestu za touto posvátnou relikvií. Výrazné postavy sa na cestách střetávají s podivnými prekážkami a bizarními až pitoreskními postavami, aby nakonec dospěli k velkolepému zakončení. Film je mozaikou různých skečů a povedených scének, které podávají velmi netradiční pohled na dobře známou anglickou legendu o králi Artušovi a rytířích kulatého stolu.


[CZ] Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

Monty Python a Svatý Grál

Podrobnosti


Původní název : Monty Python a Svatý Grál
Země : Bhútán
Jazyk : dakotština
Délka : 161 minut
Žánr : splatter
Scénář : Julekha Badr
Režie : Christiana Simbiat

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leif Avantika, Ilyes Jabar
Produkce : Delton Noshaba
Hudba : Indigo Anton
Kamera : Jahidul Iowa
Kostýmy : Phung Teodor

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. srpen 1971
Produkční společnosti : Anurag Kashyap
Distribuce : Kantana Group
Rozpočet : 31 153 026 USD
Tržby : 11 397 194 USD

Monty Python a Svatý Grál / Monty Python and the Holy ...
Jde o velmi neotřelé zpracování příběhu krále Artuše putujícího napříč Británií, aby kolem sebe nashromáždil nejlepší rytíře a Bůh mu zjevil, kde najít Svatý Grál.
Monty Python a Svatý Grál – Wikipedie
Monty Python a Svatý Grál je první celovečerní film komediální skupiny Monty Python, pokud nepočítáme předcházející film And Now For Something Completely Different, který byl složen ze skečů z prvních dvou řad seriálu Monty Pythonův létající cirkus a neobsahoval žádný nově natočený obsah.
Monty Python a Svatý Grál (1975) online ke zhlédnutí ...
Monty Python a Svatý Grál. Jde o velmi neotřelé zpracování příběhu krále Artuše putujícího napříč Británií, aby kolem sebe nashromáždil nejlepší rytíře a Bůh mu zjevil, kde najít Svatý Grál.
Monty Python a Svatý Grál - film online | FILMTORO
Skupina Monty Python si tentokrát vzala do parády artušovskou legendu o Svatém grálu. Putování rytířů kulatého stolu ještě nikdy nebylo takové...
Monty Python a svatý Grál (1974) - Monty Python and the ...
Dvojdiskové balení prvního celovečerního filmu seskupení Monty Python nabízí režisérský sestřih, který je o celých 24 vteřin delší než originální verze!


Download.1080p. 720p. Avi. iPad. 4k blu ray. Zdarma. Ke Shlednutí. Celý Film. Watch Free. Cz titulky. Film online. Cz dabing. MP4. 480p. Český Film. České. Ke Stažení. iPhone.. Full Movie. BDrip. Stáhnout. Český Dabing. DVDrip. Stream. Ulozto. Ke shlédnutí. Hd. Sleduj Filmy. Česká