Thursday, May 17, 2018

[CZ] Pýcha a předsudek 2005 Celý Film Online

cz Pýcha a předsudek 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Pýcha a předsudek má skóre 6,9 z 10, na základě 0502 recenzí



Klasický příběh lásky a nenávisti líčí osudy pěti krásných sester Bennetových, které jejich matka (Brenda Blethyn) vede pevnou rukou k životnímu názoru, podle něhož je žena šťastná jedině tehdy, když se bohatě provdá. Jediná Elizabeth (Keira Knightley) se tomuto modelu zatím úspěšně vzpírá, plně podporována dětinským otcem (Donald Sutherland). Když se v blízkém zámečku zabydlí svobodný a hlavně bohatý pan Bingley, všichni Bennetovi v čele s maminkou zavětří šanci na výhodný sňatek. Nejstarší dcera Jane (Rosamund Pike), citlivá a krásná dívka panu Bingleymu okamžitě podlehne. Mladší Elizabeth se zase zamlouvá jeho přítel, pan Darcy (Matthew Macfayden), který ovšem vypadá jako ukrutný snob a navíc má podle všeho prsty v krizi, která později naruší vztah Jane a pana Bingleyho. Je možné jednoho člověka stejně vášnivě nenávidět jako milovat?


[CZ] Pýcha a předsudek 2005 Celý Film Online

Pýcha a předsudek

Více informací


Původní název : Pýcha a předsudek
Země : Senegal
Jazyk : galicijština (gl)
Délka : 167 minut
Žánr : thriller
Scénář : Eirian Annayah
Režie : Malayka Libbey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yasna Samira, Louanna Riyen
Produkce : Mimi Ronaldo
Hudba : Sibella Shaquille
Kamera : Victorine Faruq
Kostýmy : Samiyah Justina

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. srpen 1952
Produkční společnosti : Film Tank
Distribuce : Zentropa Entertainments
Rozpočet : 42 733 579 USD
Tržby : 64 181 663 USD

Pýcha a předsudek / Pride & Prejudice (2005) | ČSFD.cz
Jeden z nejčtenějších a nejoblíbenějších knižních bestsellerů, Pýcha a předsudek britské spisovatelky Jane Austen, se po více než šedesáti letech vrací na filmové plátno.
Pýcha a předsudek - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Pýcha, předsudek a zombie / Pride and Prejudice and ...
Klasický román Jane Austenové o spletitých vztazích milenců z různých sociálních vrstev Anglie 19. století je všeobecně známý. Tentokrát se ale odehrává za poněkud jiných okolností, protože Zemi napadla armáda nenasytných zombie.
Pycha a predsudek - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Jane Austen - seznam spisovatelů - Spisovatele.cz
ODEBÍRAT NOVINKY O TÉTO OSOBNOSTI. Jane Austenová byla anglická spisovatelka, zakladatelka moderního rodinného románu v anglické literatuře.


Ke Shlednutí. Ke Stažení. Stáhnout. Cz dabing. iPhone. 4k blu ray. Český Film. Stream. Film online. 720p. Celý Film. Download. Cz titulky. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. České. Avi. Zdarma.1080p. Hd. MP4. BDrip. Český Dabing. DVDrip. Ulozto. Ke shlédnutí. 480p. Watch Free. Česká.