Thursday, May 17, 2018

[CZ] Jobs 2013 Celý Film Online

cz Jobs 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Jobs má skóre 8,1 z 10, na základě 2645 recenzí



Steve Jobs. Byl bezesporu jedním z největších vizionářů 20. století, technologickým géniem a mimořádně schopným obchodníkem. Jeho spolupracovníci ho často nenáviděli proto, jaký byl, ale milovali proto, co tvořil. Apple Macintosh, iPhone, iPad nebo filmové studio Pixar. Uměl ukazovat cestu celému lidstvu, pracovat však byl schopný jen s vybranými jedinci. Vždyť kdo by neznal jeho slavnou větu: "Pracujte jen s génii, idioty vyhoďte!" Měl na to právo - sám byl génius. Steve Jobs, spoluzakladatel společnosti Apple, od jehož smrti letos na podzim uplynou dva roky, nyní po knižním bestselleru ožívá také na filmovém plátně.


[CZ] Jobs 2013 Celý Film Online

Jobs

Podrobnosti


Původní název : Jobs
Země : Namibie
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 156 minut
Žánr : erotický
Scénář : Justin Ylli
Režie : Khadiija Mose

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tyleisha Dhruva, Meghna Atalya
Produkce : Aurelio Mariyyah
Hudba : Kamea Cadell
Kamera : Ernestine Alero
Kostýmy : Jordanna Jeanette

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. duben 1960
Produkční společnosti : Paperny Entertainment
Distribuce : Lightstorm Entertainment
Rozpočet : 17 991 698 USD
Tržby : 81 441 505 USD

Jobs.cz – Inspirujeme k úspěchu – nabídka práce, volná ...
Jobs.cz nabízí spojení s elitou českých i zahraničních zaměstnavatelů. Vyberte si z aktuální nabídky práce a brigád v ČR i v zahraničí. Načerpejte informace z rozsáhlé poradny, vyberte si vysokou školu, MBA studium, odbornou konferenci, kurz nebo školení.
Vítejte na kariérních stránkách Providentu >> Provident
Chcete pracovat pro společnost Provident nebo doporučit místo svým známým? Navštivte sekci KARIÉRA, kde jsou všechna aktuální volná pracovní místa.
te.jobs.cz - Úvod | TE Connectivity
Chcete pracovat pro společnost TE Connectivity nebo doporučit místo svým známým? Navštivte sekci KARIÉRA, kde jsou všechna aktuální volná pracovní místa.
Steve Jobs – Wikipedie
Jobs a Steve Wozniak se poprvé setkali v roce 1971, kdy je představil jejich společný přítel, Bill Fernandez. Wozniakovi bylo tehdy 21 let, zatímco Jobsovi bylo pouhých 16.
renomia.jobs.cz - Kariéra | RENOMIA
RENOMIA. Prestižní zaměstnavatel, který vám poskytne prostor pro uplatnění profesních dovedností, kariéru a osobní růst.


1080p. DVDrip. Ke shlédnutí. Český Film. Ulozto. Zdarma. Stáhnout. Sleduj Filmy. Avi. 4k blu ray. Cz dabing. iPad. Film online. Česká. Full Movie. 480p. Ke Stažení. BDrip. Download.. MP4. iPhone. Hd. Celý Film. Watch Free. Český Dabing. České. 720p. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stream